Ești urâtă dacă..

femeie urata

Draga mea, oricât de frumos te-ai farda și orice parfum franțuzesc ai folosi, ești urâtă dacă:

– molfăi guma ca o centuristă. Sigur, poate ești nervoasă, dar ai putea la fel de bine să-ți miști fundul la sală și să-ți consumi energia acolo. Ce vină are biata gumă?

– îți dai cu o tonă de parfum să simtă toată lumea că ai bani de Chanel. Elegant ar fi să-l folosești cu discreție.

– mănânci zgomotos: poate că ești pofticioasă sau flămândă, dar bunele maniere spun să fii atentă la felul în care mănânci. Încearcă să nu plescăi. Există o regulă a gheișelor, aceea de a aștepta să se răcească până poți bea/mânca. Încearcă să aplici și tu regula asta.

– ești îngrijită sau chiar frumoasă, dar agramată. Serios, știi cât de dezamăgitor este să vezi o femeie frumoasă și proastă? Evită să folosești  „mai ne” și încearcă „ne mai”, măcar atunci când îl inviți pe Don Juan la tine acasă. Crede-mă, să fii certată cu limba română e moartea pasiunii pentru orice bărbat de bun-simț. Chiar și pentru o noapte.

– dacă bârfești. Cei care te ascultă vor vorbi la rândul lor și despre tine. E un cerc vicios. Decent ar fi să fii discretă. Deja e a două oară când îți vorbesc despre discreție, deci bine ar fi să reții acest cuvânt.

– dacă faci comentarii răutăcioase. Sigur că tu te consideri deșteaptă făcând rău sau crezând că faci rău, însă adevărul este altul: te pui într-o lumină proastă în fața oamenilor cu niscaiva educație. Așa că învață și cuvântul „abținere”. Merge mână-n mână cu discreția.

femeie urata– dacă ești vulgară. Cred că am făcut un pleonasm, dar ce mai contează? Poți fi atrăgătoare și fără să-ți pui tocurile cele mai înalte cu o fustă intrată la apă. Americanu’ zice Less is more și dacă nu știi ce înseamnă, îți recomand să citești câteva articole de Fashion.

– ești ahtiată după bani. Adică după banii altora. De la o vreme încoace și femeile pot munci și se pot întreține singure. Știi cât de minunat este să-ți permiți o vacanță din buzunarul tău? Sau știi cât de bine e să mergi cu privirea sus, știind că ți-ai cumparat singură o mașină? Imaginează-ți numai cum ai putea zâmbi discret atunci când alții, urâți de altfel, ar face comentarii urâte despre „avuția ta”.

– dacă domini. Bărbatul nu se ține sub papuc, ci lângă tine. Ai fi o femeie mult mai frumoasă și mai dorită dacă ai înțelege că un bărbat nu se ține în lesă. Stă sau nu de bunăvoie și nesilit de nimeni lângă tine.

– dacă urli. E drept, fiecare are dreptul să aibă scăpări și să cedeze nervos, dar încearcă să-ți păstrezi calmul. E o calitate mișto la femei. Și apreciată, de altfel.

– dacă fumezi pe stradă. Când simți că nu mai poți, oprește-te într-un colț și fumează-ți țigara liniștită. Femeile care fumează mergând pe stradă chiar sunt urâte. Nu știu de ce.

– dacă bei până-ți pierzi pantofii prin club. E ok să te distrezi, însă ascultă-ți corpul. Toți deținem un organism deștept care dă semnale când nu mai poate. Ascultă-l și o să eviți astfel de situații jenante.

P.S. Cred că și eu mă pot numi o femeie urâtă, tocmai pentru că am scris articolul acesta. Dar nu m-am putut abține!

Cu drag,

Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

Leave Your Comment