Ești un bărbat urât dacă:

barbat urat

Dragul meu, oricât de bine te-ai îmbrăca și indiferent cu ce parfum fin te-ai da, ești urât dacă:

– ești agramat. Ți-aduci aminte prin clasa a patra când îți spunea învățătoarea că trebuie să știm să vorbim corect gramatical, măcar pentru momentele alea când vom trimite scrisori/mesaje fetelor? Nu zicea rău deloc! Adică, eu sunt femeie și oricât de îngrijit, arătos și mușchiulos ai fi, n-aș veni în patul tău.

– ești exagerat. În orice. Adică freză de aia mare de zici că vrei să prinzi semnalul mai ceva decât Cosmote-ul și Orange-ul la un loc, mușchi de nu te mai satură Dumnezeu (știi că trebuie să-ți lucrezi și picioarele, nu doar bicepșii), parfum de îmi urlă splina-n mine și laude. Modestia nu e rea și câteodată tare e bine să-ți mai ții gura și să treci direct la fapte. Adică faptele vorbesc mai mult, zic și eu.

barbat urat– îți povestești relațiile intime. Cu lux de amănunte, fie că sunt sau nu adevărate. Știi, ești și mai urât dacă spui că ai făcut lucruri pe care doar le visezi! Aș îndrăzni să spun că un bărbat frumos e acela care știe să fie discret și care își demonstrează bărbația când trebuie, cui trebuie. Nu la o bere cu băieții.

– ești ofticos. Și eu și tu putem fi uneori refuzați: de un bărbat, de o femeie, nu contează. Dar dacă ești ofticos și adopți o atitudine ofensivă, nu te supăra, dar ești hidos, nu urât! Adică, treaba asta ține de educație și de demnitatea fiecăruia. Nu o ai, e nasol.

– înșeli. Știu, sunt femeie, ofticoasa pământului! Cum să nu spun despre un bărbat că e urât dacă înșală? Știi de ce ești urât dacă înșeli? Nu pentru că sufăr de feminism, ci pentru că o expui pe aia bună la niște riscuri și crede-mă că oricâtă grijă ai avea, o expui bolilor cu transmitere sexuală. Da, există prezervativul și te protejează mai ceva decât un scut antirachetă! Nu există protecție 100% și tu nu ai dreptul de a face asta. Nu ai dreptul să pui în pericol sănătatea unei femei care are încredere în tine. Altfel, ești mai urât decât ciuma bubonică!

– ești îngâmfat. Modestie, dragul meu. Adică un fel de sentiment care ne face să nu exagerăm valoarea ideilor și a acțiunilor noastre, zise Dicționarul Explicativ Român. Mai citește-l din când în când și încearcă să nu mai fii îngâmfat! Lauda de sine e o treabă împuțită.

– minți. Știi de ce ești urât dacă minți? Pentru că în interiorul tău crește ușor-ușor un brontozaur (adică o reptilă uriașă, cu capul mic, cu gâtul foarte lung și cu picioarele scurte), un fel greșeală a naturii. Când minți o dată, o vei face și a doua oară pentru că trebuie să îți păstrezi prima minciună în siguranță. Și uite așa crește până când tu însuți vei fi o minciună.

– dacă lovești o femeie. Sau dacă o jignești. Că ești urât e puțin spus. Bărbații au rolul de a proteja, de aia cine v-a făcut, v-a dat putere, nu ca să vă simțiți „bărbați” în fața unor ființe mai slabe decât voi.

– când bei peste măsură. Te-ai uitat vreodată în oglindă când bei fără limită?  Ai mutra stâlcită și ești urât ca muma pădurii! Și parcă n-aș avea o problemă așa gravă cu fața călcată de tren a unui bețiv, dar băutura asta te împinge la prostii și-atunci chiar am o problemă!

Mă scuzați pentru aciditate. Dar asta sunt.
Cu drag,
Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

Leave Your Comment