„Ești prea bună pentru mine!”

„Ești prea bună pentru mine.”

Cum am putea să traducem modul ăsta de a termina o relație? În primă fază aș fi tentată să spun: „Hai sictir, unde-ți sunt ouțele?” De ce n-ai avea curaj să spui adevărul? Să spui că nu suntem pe aceeași lungime de undă, că ți-ai găsit o fufă pe care o vezi ideală sau că ți-ai dat seama că îți plac bărbații?

E o situație extremă, eu n-aș spune niciodată asta, însă de ce ar alege un bărbat să se scuze așa? Nu înseamnă că într-adevăr ești prea bună de nu are curaj să-ți spună adevărul? Nu înseamnă asta că se simte deja vinovat și că ți-ar face rău dacă ți-ar spune adevărul? Eu zic că da.
Sigur că nici femeile nu sunt mai prejos, însă ele folosesc alte cuvinte: „Nu sunt pregătită pentru o relație acum”. Ei na, dar de când o relație înseamnă pregătire? Cea mai bună relație nu apare atunci când te astepți mai puțin? Pasiunea nu cere pregătiri. Se întâmplă. O accepți fără să vrei.
Și dacă ți-e atât de drag omul de lângă tine, în principiu nu mai gândeşti prea mult. Lucrurile se întâmplă pur şi simplu, fără „eşti prea bună pentru mine”și fără „nu sunt pregătită încă pentru o relaţie”.

esti-prea-buna-pentru-mineAşa că dragii mei, când auziţi cuvintele astea, spuneţi Mulţumesc, faceţi plecăciuni şi fiţi fericiţi. Fiţi fericiţi că nu aţi stat prea mult lângă un om care nu v-ar fi apreciat niciodată la adevărata voastră valoare, fiți fericiți că nu ați rămas lângă un om care nu v-ar fi inclus în planurile lui.

„Ești prea bună pentru mine.” nu e minciună, chiar așa e! Ești prea bună pentru el! Pentru că sentimentul de vinovăție sau nevoia de a te scuza nu ar fi apărut decât dacă într-adevăr ești prea bună pentru el. Însă ce faci dacă ți se spune asta? Te isterizezi? Îi dai în cap? Îl judeci? Sau îl condamni? Pleci cu zâmbetul pe buze, asta trebuie să faci. „Ești prea bună pentru mine.” este un compliment, chiar dacă vine din partea unui bărbat care are sau nu câțiva neuroni activi.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment