Ești frumoasă și deșteaptă, ce-ți lipsește?

Ești frumoasă și deșteaptă, ce-ți lipsește, draga mea? Dacă ai tot ce-ți dorești, de ce să-l lași să-ți facă rău? De ce să-l accepți dacă nu-ți poate oferi ceea ce nu ai? Există vreun motiv să faci asta? Nu! De ce să ții locul ocupat celui care îți poate completa nevoile?

Draga mea, ești frumoasă și deșteaptă, iar tu știi asta. Nu-ți tăia aripile singură crezând că toți sunt la fel! Să nu crezi că toți vor face aceleași greșeli și că ești nevoită să faci un compromis. Cunoști și tu adevărul, așa că nu te agăța de el.

Amintește-ți că bărbatul trebuie să te înțeleagă și să te respecte. Amintește-ți că e important să-ți înțeleagă durerile și temerile. Amintește-ți că e important să-i pese atunci când tu îți pierzi încrederea, iar dacă nu dă semne de înțelegere nu-ți pierde timpul cu el. Așa bărbați găsești la tot pasul. Bărbați lângă care femeile fac cozi, neștiind că vor sfârși toate la fel: lipsite de încredere.

esti-desteapta-esti frumoasaDraga mea, caută-ți un bărbat responsabil, care își asumă riscurile, căruia să nu-i placă drumurile presărate de incertitudine pentru că vei sfârși la fel. Te vei transforma dintr-o femeie puternică într-una vulnerabilă.

Sunt bărbați care nu-și vor ieși niciodată din rolul vânătorului și sunt bărbați care nu se vor mulțumi niciodată doar cu o pradă. Pentru că ei au nevoie să-și demonstreze cât de buni sunt la trofee, chiar dacă au medalia de aur acasă. Nu sta lângă indivizii aceștia. Se domesticesc greu, iar la final tu vei fi singura care va avea nevoie de îngrijiri. Sunt bărbați care nu pot aparține unei singure femei. Și mai sunt bărbați care se încred prea mult în iubirea ta.

Dar știi ce? Bărbații ăștia nu știu că o femeie rănită va pleca pentru totdeauna. Ei nu știu că e mai greu să te facă pe tine să te îndrăgostești în fiecare zi de el decât să-și schimbe numărul de telefon cu o alta. Ei nu știu că pentru a ține în fiecare seară câte o femeie de mână înseamnă doar să ai ochi frumoși și un oarecare tupeu, dar să o facă pe una singură să-i doarmă pe piept în fiecare seară? Asta ar trebui să fie o adevărată provocare pentru el.

Poate că ți-e greu, dar uită-te în oglindă și amintește-ți cine ești. Nu sta acolo unde nu ți-e locul. Pentru că meriți mai mult.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment