Ești femeie? Două lucruri nu trebuie să-ți lipsească din casă!

O femeie care se respectă trebuie să urmeze un ritual de îngrijire. Dincolo de rujul roșu și o ținută impecabilă, mai sunt două lucruri de care trebuie să ții cont: părul și tenul.
Tenul este cartea ta de vizită, iar părul neîngrijit anulează toate celelalte eforturi de a arăta bine.

Să fii îngrijită nu costă mult și nici nu presupune prea mult efort!

Nu discutăm astăzi despre machiaj sau tendințe de modă, ci despre cât de ușor este să arăți impecabil cu bani puțini. Iată ce ai nevoie pentru a fi frumoasă:

1. Perie pentru curățarea feței:

Punctele negre, petele și porii dilatați îți pot strica machiajul. De aceea este important să-ți cureți foarte bine tenul, mai ales în perioada verii când sebumuul poate fi produs în exces. Pentru a evita apariția punctelor negre sau pori dilatați, spală-te pe față, gât și decolteu cu apă caldă amestecată cu o loțiune de curățare fără alcool sau aditivi. După spălare, folosește o perie rotativă și un exfoliant ușor, astfel vei curăța porii în profunzime și vei împiedica apariția ridurilor superficiale. Găsești astfel de perii aici, la prețuri foarte bune. Nu uita că trebuie să schimbi capetele la 3 luni. De asemenea, este important să speli foarte bine peria înainte și după folosire.

Dacă ai tenul sensibil, optează pentru o perie moale, special concepută pentru tipul acesta de piele.

2. Ondulatorul de păr:

Ondulatoarele au evoluat și sunt din ce în ce mai ușor de folosit. Nu trebuie să ai experiență pentru a-ți face bucle perfecte, de aceea îți recomand să investești într-un ondulator automat pe bază de ioni. Un astfel de ondulator netezește firul de păr, îi oferă strălucire naturală, iar coafura rezistă chiar și 3-4 zile, în funcție de tipul de păr. Spre deosebire de ondulatoarele tradiționale, acesta nu-ți va arde niciodată degetele sau părul. Mai mult decât atât, fiind automat, nu vei mai avea problemele cu coafarea părului la spate.

Dacă ai aceste două lucruri acasă, ai garanția că vei arăta impecabil tot timpul! Un ten curat și îngrijit nu va avea niciodată nevoie de prea mult machiaj, iar pentru păr nu vei fi niciodată nevoită să-l speli mai des de 2-3 ori pe săptămână datorită volumului oferit de ondulator. Asta înseamnă mai mult control asupra excesului de sebuum.

Tu la ce produse nu ai renunța niciodată?

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment