Este oficial: Adrian Iovan a murit

Pilotul Adrian Iovan, fostul soț al creatoarei de modă, Romanița Iovan, a murit în urma accidentului aviatic, care a avut loc în această după-amiază la granița dintre Alba și Cluj. Pe lângă pilotul avionului, și-a mai pierdut viața și un medic rezident din cauza rănilor foarte grave.

Se pare că echipajele de salvare au ajuns la locul accidentului după șase ore, însă era deja prea târziu pentru Adrian Iovan și medicul rezident. Ceilalți cinci pasageri ai aeronavei au suferit răni ușoare.

adrian-iovan-a-muritAdrian Iovan a anunțat că va coborî la 2100 m pentru că nu mai vedea nimic din cauza ceții. Cu o experiență  de peste 16.000 ore de zbor, pilotul Adrian Iovan era profesor la Școala de piloți pentru studenții în anii terminali și uneori mai pilota avioane private.

Pilotul avea un băiețel cu Romanița Iovan.

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment