Episodul 9: Am avut 3 bărbați la viața mea

Cosmina Tudosă

Se pare că 3 este numărul magic la femei. 🙂 Îi vedeți pe toți trei la un loc mai jos:

1. Unul e pe cale să se însoare și e omul care mi-a dat un șut în fund… la figurat.

E omul care m-a tras de mânecă și mi-a spus că sunt proastă, deși mă vede deșteaptă. Adică, mai pe șleau, m-a împins să-mi fac propriul business. Și nu l-aș fi ascultat dacă nu era omul pe care să-l admir sau care să-mi doresc să fiu.

Auzisem eu pe undeva, când încă eram copil, că e bine să te înconjori de oameni mai buni decât tine sau de la care, pur și simplu, ai ce învăța. Darius este unul dintre ei. Și nu, nu mi-a fost iubit, ci prieten. În afară de asta, e unul dintre puținele exemple care au dovedit că poți face orice, dacă vrei. Și dacă el a reușit, eu de ce nu aș face-o?

În iunie are nunta. Știa el de ce trebuie să merg pe cont propriu. Să am de unde cotiza! :))

2. Al doilea e Ștrumfix, cum îi spun eu sau Nicanor, cum îi spun ceilalți.

Adică ăla de îl laud că e frumos ca mine și singur. De la el am învățat că n-am niciun motiv să fiu tristă în orice situație m-aș afla. Omul ăsta e dovada pură de calmitate și distracție în același timp. Ne-am promis că și peste 10 ani, când o să avem copii (nu împreună, ci separat :)) ), ne luăm liber măcar un weekend pe an și repetăm petrecerile de odinioară.

3. Al treilea, dar nu cel din urmă, e geamănul.

El îmi e fratele pe care nu l-am avut. Adică ăla pe care pot să-l sun în timpul zilei și să-i spun că am făcut pană în mijlocul Bucureștiului și că n-am rezervă. Ah, da. Nici acum nu am roată de rezervă, dar pentru asta există Radu. E omul care îmi aduce cele mai bune sarmale și care îmi fură bomboanele de ciocolată. Chiar dacă eu am 30 și el 35 (nu părem niciunul, nu-i așa?). Tot el e ăla care știu că mi-ar da capace, dacă aș lua-o pe cărări greșite și asta e mișto. De la el am învățat să fiu nesimțită și să nu-mi mai țin gura atunci când am ceva de spus. Nesimțită pentru că așa percepeam eu toată treaba asta. Ca pe o nesimțire. Acum am văzut cum e și e bine. Și pentru mine, și pentru ceilalți.

Sunt norocoasă și îmi spun asta în fiecare zi. Sunt norocoasă că-i am pe ei și că am știut să mi-i aleg cu grijă.

Am avut trei bărbați la viața mea și îi am în continuare. Mai lipsesc 2.

Cu drag,
Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment