Episodul 8: Cupidon nu și-a dat demisia

Cosmina Tudosă
Îmi plac fetele astea care postează glume/ironii cu și despre Cupidon. Evident, din peisaj nu lipsește țâța pe afară, botul în nuanțe exotice de fucsia sau părul țesut cu meșe.
Girlz, e mai simplu să vă puneți Single la status. Primesc toți notificare că sunteți disponibile, deci mai multe șanse de câștig. E treabă de marketing aici. 

Să vă explic de ce spun asta. Ajung acasă, deschid laptopul ca să-mi rezolv din treburile de mâine și îmi tulbură retina următoarele cuvinte:

Cupidon!… Având in vedere faptul că de atât timp nu mai faci nimic pentru mine … împerechează-mi șosetele măcar. ?” .

Sunt cuvintele unei dudui descrise mai sus. Păi cum te abordeze fraierică altfel decât dându-i șansa să-ți spună: „Vai, pe cuvântul meu că și eu îmi bag șosetele în mașina de spălat și apoi nu le mai găsesc perechea!„. Asta că să-i spună domnișoarei indirect că stă singur. Apoi, armăsarul lovește și zice „Ce drăguță ești, vrei să bem un vin? Că tot e Paștele? Măcar să-l bârfim pe neisprăvitu’ ăsta de Cupidon”. Ea refuză. E cuminte.

Nu-i frumos din prima seară și cu siguranță din a doua zi lucrurile stau altfel. Are timp femeia să-și dea seama dacă desperecheatul e partidă bună sau nu. Îi studiază prietenii, ieșirile, hainele, check-inurile, ceasurile, calitatea selfie-urilor (că na, poate n-are iPhone), comentariile (să-și verifice concurența) și a doua zi se văd la un vinuț. În funcție de câte „calități” îi bifează duduia, depune și ea un efort. Își scoate la înaintare singura ei geantă Chanel, se programează la gene fir cu fir, de epilat nu se pune problema, că ea e epilată tot timpul (nu se știe niciodată) și își face părul cu ondulatorul. Singură acasă, că doar nu mai dă bani și la coafor. 

După ce bea vinuțul, tot ea se plânge că bărbații sunt porci. Nenorocitu’ dracu a ajutat-o pe alta să-și găsească șosetele pierdute. Bine că și-a dat seama și a rupt relația cu el!

Dar nu-i mai simplu, mami, să stai pe LinkedIn? Să-ți pui și tu acolo o poză drăguță și să-ți creezi un profil profesional cu denumiri pompoase, care ascund, de fapt, activitățile de secretariat? Și când găsești candidatul potrivit îi trimiți și tu o apreciere profesională? Sau poate îi dai un mesaj și îi spui cât de cool ți se pare experiența lui profesională? Putem să-i spunem operațiune PPC = Poate Pică Ceva.

Dacă nu, mai ai o variantă: Tinder. Nici nu trebuie să mai faci research, că l-am făcut eu. Îl găsești aici. Printre bărbații pe care îi poți întâlni pe Tinder sunt și ăia owneri de ceva. Cum îți place ție!

În altă ordine de idei, e cam nasol să-ți pui „statusul” ăla. Zic și eu.

P.S. Cupidon nu și-a dat demisia, dar e ocupat cu oameni mai inteligenți. O fi văzut și el unde duce omenirea dacă îi împerechează pe toți după ureche.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment