Episodul 2: Abia aștept ziua de mâine

Cosmina Tudosă

Până în 2010 aveam o viață plictisitoare. Recunosc. Abia ieșită de pe băncile facultății, eram o mândră BCR-istă. Salariu ordinar, activitate care nu-mi stimula nici cel mai amorțit neuron, teancuri de hârtii și tristețe. Tristețe, nu resemnare, căci aveam de gând să dau cu piciorul la tot ce învățasem în 5 ani și să fac altceva.

Am făcut și nu-mi pare rău nicio secundă pentru că acum e altfel. Acum nu știu ce îmi aduce ziua de mâine. Știu doar că în fiecare zi cunosc alți oameni, știu că în fiecare zi cineva mă inspiră, știu că munca mea nu se mai numește muncă de ani de zile, știu că mă trezesc când vreau, că pot face toate lucrurile care mă mențin vie, știu că atunci când pun capul pe pernă am toate motivele să mă culc zâmbind, știu că nu-mi fac griji pentru ziua de mâine. E adevărat, nu știu ce surprize îmi aduce ziua de mâine, dar un lucru e cert: ce aduce, e bun primit.

Am oameni mișto pe lângă mine și ăsta e abia începutul. Nu știam că ieri aveam să cunosc altfel de oameni, nu știam că azi voi primi o coadă de mătură ca să-mi aduc aminte să stau dreaptă, nu știam că după o noapte nedormită o să mă trezesc cu o gogoașă caldă cu finetti. Nu știam că o să mă porcesc cu 3 feluri de mâncare chinezească, ca mai apoi să termin cu o amandină. De asta zic că abia aștept ziua de mâine. Pentru că în fiecare zi e altfel.

Poate că sună egoist să vorbesc despre mine, însă e important să vă amintiți de lucrurile care au valoare pentru voi. E important să aveți curaj să spuneți STOP și să o luați de la capăt.  Și mai mult decât atât, e important să faceți ceva ce vă place. Trăim puțin și avem atât de multe lucruri de făcut!

Cu drag,
Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment