Episodul 10: Cel mai mișto bărbat pe care l-am cunoscut în 30 de ani

Cosmina Tudosă

Nu-mi plac planurile. Le găsesc plictisitoare și potrivite oamenilor slabi! Da, oamenilor slabi! E ca atunci când lași un șofer fără GPS și singurele lui opțiuni sunt fie să plângă după o hartă, fie să se orienteze și să găsească drumul cel bun.

Sigur că e mai safe să urmezi un desfășurător, dar care mai e farmecul? De ce să nu descoperi lucruri noi, fie ele bune sau rele? În fond, era o vorbă: dacă e rău, înseamnă că e experiență, dacă e bine, păi e binevenit!

Așa mi-a fost vacanța. Fără planuri și binevenită!

Ne-am urcat în mașină, am ascultat Boris Brejcha și Tale Of Us timp de 9 ore, am călcat în arici de mare, am fugit de polițiștii bulgari, am tras pe nas… apă cu clor în încercarea mea de a înota, am mâncat caracatițe și creveți, mi s-a făcut masaj la picioare, am băut șampanie la prima oră a dimineții și am primit trandafiri furați din grădina hotelului. El e omul meu și e cel mai mișto bărbat pe care l-am cunoscut în cei 30 de ani. Avem același nume, aceiași ochi, același păr, același sânge. Omul meu e tata și de ziua noastră ne-am dus în vacanță. Doar eu și el. A fost un fel de reminder că merit să fiu răsfățată și asta e bine!

Am mai spus-o și altădată: am părinți mișto și sunt ceea ce sunt datorită lor! Și pentru asta sunt recunoscătoare. De la el am învățat să mă văd frumoasă, să-mi dau voie să greșesc cu condiția să învăț din asta, să fiu amabilă, dar fermă, să fac prostii și să mă bucur de ele (v-am spus că m-a păcălit să mănânc o măslină direct din copac? Să nu faceți asta! :)) ).

Se spune că noi, femeile, căutăm imaginea tatălui în partenerul nostru. Omul meu e un bărbat frumos, protector, deloc plictisitor, vorbește tot timpul, sensibil și dur atunci când trebuie. E cel mai mișto bărbat pe care l-am cunoscut în cei 30 de ani! Și unde mai pui că diferența dintre noi doi este de numai 22 de ani?

Cosmina Tudosa

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment