Episodul 1: De la Blomqvist la Feelings, de ziua Larisei

Feelings

De o săptămână tot spun că încep un soi de jurnal, dar n-am găsit momentul. Așa că încep azi. De ziua ei.

Ea sensibilă, eu ancorată bine cu picioarele pe pământ. Eu pe muzică fără versuri, ea cu versuri. Cu cât mai multe și mai vesele, cu atât mai bine pentru ea. Așa e ea, așa sunt eu, dar ne e bine una cu alta.

Una peste alta, azi am aterizat în Tribute. N-am mai călcat pe acolo de ani buni și azi mi-a părut rău.
Am ratat atâția ani să văd și alți oameni. Oameni cărora nu le e teamă să se expună, oameni care nu se simt stânjeniti să danseze de parcă nu-i vede nimeni, oameni care nu se sfiesc să cânte, deși corzile vocale nu-i ajută.
Corporatiști, tineri, mai puțin tineri. Oameni. În adevăratul sens al cuvântului. Ca pe vremuri. Și e plăcut să-i vezi așa. Vrei nu vrei, te adaptezi și stilului lor.

De la Blomqvist la Trupa Feelings

Cred că nu degeaba festivalurile de trance, techno și alte nații fără versuri, se țin rar. Din când în când e bine să-ți mai clătești sufletul și cu oameni mișto. Oameni care dau bucurie, așa cum este și #TrupaFeelings. Au cântat, au dansat și ne-au distrat o noapte întreagă.

Când o fi să mă mărit (dacă oi apuca vreodată), îi chem să-mi cânte la nuntă, chiar dacă asta ar însemna să-mi golesc buzunarele, căci până atunci, moldovenii vor ajunge mari. Și da, i-aș vrea la nuntă pentru simplul motiv că sunt artiști care știu să unească oameni.

La mulți ani, Lar! Am învățat și azi ceva!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment