Epilarea inghinala – Sfaturi pentru un epilat inghinal fara dureri

Epilarea inghinala – Sfaturi pentru un epilat inghinal fara dureri

Exista cateva trucuri care te pot ajuta daca vrei sa te epilezi inghinal, mai ales daca este pentru prima data cand te duci.
Inainte cu doua ore de programarea pentru epilatul inghinal ia doua aspirine sau un nurofen, ambele au efect antiinflamator si iti vor diminua durerile.
Programeaza-te dupa-amiaza: dimineata, intreg organismul este mai sensibil, prin urmare studiile arata ca dupa ora 16:00, corpul suporta mai bine durerea.
Evita hainele stramte: dupa ce te-ai epilat se recomanda sa eviti hainele stramte pentru urmatoarele 48 de ore. Zona epilata este mai sensibila si poate deveni foarte inestetica daca te iriti datorita transpiratiei.
Nu te programa la epilat dupa perioada menstruatiei, decat dupa ce au trecut macar 4 zile de la ciclu. Zona va fi mult mai sensibila in perioada menstruatiei.
Dupa epilat poti folosi o crema hidratanta pentru a preveni iritatiile, crema de galbenele poate face minuni.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment