EL – Jurnalul meu de călătorie

EL – Jurnalul meu de călătorie

Când eram mică mă fascinau Călătoriile lui Guliver, un individ trezit într-o lume care nu-i aparținea. Era un Guliver singur,  mă identificam oarecum cu el, doar că eu eram un personaj mic printre oameni mari.

Acum mi-am schimbat povestea: suntem doi în jurul lumii. E un EL care îmi scrie cele mai frumoase pagini de călătorie!

În jurnalul meu de călătorie am cele mai frumoase dimineți, cele mai grozave răsărituri. În jurnalul meu de călătorie îmi savurez cafeaua în fiecare dimineață cu EL.. Dar seara, întotdeauna tragem linie și ne scriem aventurile în Jurnalul nostru de călătorie. Sunt aventuri unice, cu frică, poate cu neștiință, cu mândrie, cu pasiune, cu zâmbete și îmbrățisări. Pentru că EL îmi dă adrenalină și curaj în fiecare zi. Pentru că se transformă în drogul cu cea mai mare dependență. Pentru că sunt slabă și-mi va fi greu să mai renunț vreodată la EL.

Dar de unde să fi știut eu că mă poate face atât de vulnerabilă? De unde să fi știut că EL mă va învăța ce înseamnă să pleci către o destinație necunoscută, dar de care să mă bucur cu toată ființa mea?

Jurnal de calatorieJurnalul meu de călătorie abia a început, mi-e groază de ceea ce s-ar putea întâmpla, dar cum să mai dau înapoi dacă nu mai există cale de întoarcere?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment