Ea tânără, el bătrân

Sunt femeie și nu înțeleg varianta asta cu ea tânără, el bătrân, decât dacă vorbim despre gerontofilie, când există o atracție față de persoanele în vârstă. Despre această tulburare (căci e o tulburare) se spune că este asociată cu sadismul și necrofilia, fiind un instinct transformat pentru pedeapsă, demonstrație de durere sau răzbunare. Psihologii spun că persoanele atrase de bătrâni au avut o copilărie cu părinți duri sau cu bunici care au avut un rol important în viața lor.

Totuși, eu când văd femei tinere la brațul unui bărbat care le-ar putea fi tată, eventual cu buzunarul gros, nu mă pot gândi decât la setea lor pentru bani și nu la tulburări, precum gerontofilia. Când văd o pipiță pe tocuri de 12 cm, cu ruj roșu și geantă de 1000 Euro, mi-e greu să cred că fata își dorește să asocieze imaginea paternă cu cea a iubitului.

ea-tanara-el-batranEa tânără, el bătrân. Cum poți tu, femeie de 25 de ani să faci dragoste cu unul care are dublu față de tine? Cum poți tu să fii sinceră cu tine însuți și să crezi că peste 20 de ani, când ar trebui să te bucuri de realizările tale, vei mai fi lângă un el bătrân? Apropo, iubitul tău ar trebui să aibă vreo 70 ani, dacă îi mai apucă.

Pe un moșulică plin de bani nu pot să-l condamn. Ce dacă e egoist și se bucură și el de o femeie tânără? Că doar a muncit o viață întreagă ca să-i asigure luxul pe care ea nu ar putea niciodată să și-l creeze. Dar ea? Care e viitorul ei? Să facă un copil cu un bărbat care ar putea să fie bunic în loc de tată? E suficient să-și plimbe posteriorul într-o limuzină sau prin insule exotice?

Ea tânără, el bătrân. Mie îmi provoacă repulsie. Cum să te sărute un bărbat mai bătrân decât tatăl tău? Cum să fii o femeie care se bate cu pumnul în piept pentru drepturi egale, când nu ești în stare să faci ceva cu viața ta, care oricum e scurtă și lipsită de frumusețe lângă un tataie?

Cam asta se întâmplă dragii mei când dincolo de o față drăguță, tocuri și un ruj roșu, nu se mai află altceva.

Cum se numește femeia asta: „Ea tânără, el bătrân”? Eu o văd ca pe o marfă. Ieftină.

P.S. Nu sunt invidioasă (sunt sigură că femeile care se regăsesc în situația asta, vor spune că mi-e ciudă). Nu, nu sunt invidioasă, poate doar revoltată. Și e mult spus.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment