EA – Încă o EA

EA – Încă o EA

O cunosc de-o viață și încă mă surprinde. O văd în fiecare dimineață. O întâlnesc în fiecare seară înainte să-mi aștern gândurile pe pernă. Mare lucru nu ne spunem, însă privirile noastre se cunosc atât de bine.. Și totuși, încă mă surprinde!

Uneori sunt mândră de EA. Dincolo de femeia care prinde contur se află un copil prea naiv și cu o încredere absurdă în tot ceea ce se numește „oameni” și cu toate astea e capabilă să mute munții din loc. E o EA plină de contradicții pentru că mă face să o iubesc și să o detest în același timp. Sunt mândră și dezamăgită în același timp. Mândră de jovialitatea și inocența ei, dezamăgită de slăbiciunile ei.

Când iubește, devine vulnerabilă. Uită de toate promisiunile pe care și le face. Uită că și-a promis să-și țină sufletul în siguranță, uită că a făcut pact cu nepăsarea, că am mustrat-o, că am lăsat-o în lume și a fost lovită fără milă. E o EA care uită de fiecare dată că nu se mai întoarce întreagă. Și totuși, încă mai are curajul să iasă mândră și puternică.
S-a întors într-o zi aproape fără suflare și cu ochii uscați de lacrimi. Mi-a luat mult timp să o refac, dar astăzi sunt mândră de creația mea. E drept, am plătit scump: nopți nedormite, răbdare, nervi, dar am pus bucată cu bucată la loc. Nu mi-am dorit să-i găsesc eu fericirea, dar am făcut-o să respire din nou. I-am ținut morală și am pus-o în fața oglinzii: i-am arătat că e o EA frumoasă, sensibilă, inteligentă. Într-un sfârșit a înțeles și a ales să plece din nou. Cică își dorește să iubească. Dar ce mă fac eu cu ea când o să se întoarcă iar bucăți și plină de deznădejde?

E o EA care face parte din mine, o EA în plus. O EA pe care nu mi-am dorit-o, dar de care sunt atât de mândră când o văd în oglindă!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment