E timpul să ne despărțim. Semne de despărțire

„E timpul să ne despărțim”, ar trebui să fie o chestie destul de simplă, dar ne place atât de mult să ne pierdem vremea și să tragem de ceva ce s-a dus naibii în vremurile de demult, încât mai bine mai navigăm puțin pe internet și căutăm semnele care duc la despărțire. Pe bune? Chiar ai nevoie de niște semne pe care le scrie unul oarecare pe un site oarecare? Eu sunt convinsă că toți suntem în stare să vedem care sunt semnele care duc la minunatele cuvinte: E timpul să ne despărțim. Întrebarea este: Putem să le acceptăm și să trecem repede mai departe?

semne-ca-va-despartitiTotuși, pentru că ai intrat pe acest articol ca să citești niște semne de despărțire și să primești o confirmare că este bine ceea e gândești, îți las câteva semne care duc la despărțire:

1. Te ignoră. Dacă te ignoră e nasol. S-a terminat lumea. Unde sunt telefoanele fără sfârșit de la început și conversațiile lungi la un pahar de vin roșu?

2. Te critică. Păi nu erai cel mai cel și cea mai cea atunci când ați intrat în relația ideală?

3. Nu vrea să faceți fotografii împreună. Dacă ați mai făcut până acum și celălalt era chiar mândru de fotografiile voastre și le mai posta și pe Facebook (fără Facebook, nu e viață, nu?) înseamnă ori că s-a urâțit, ori că nu te mai vrea. Nasol momentul, în ambele situații.

4. Nu îți mai dorești să-l vezi la fel de mult ca pe vremuri. Dar de ce nu mai vrei? Te-ai plictisit?

5. Vă schimbați statusul pe Facebook. V-ați pus amândoi „in a relationship” a doua zi de relație? Și acum sunteți în „it’s complicated”? Dar cum s-au complicat lucrurile? Și de ce trebuie să știe toată lumea că e complicat? Să fie cumva un fel de a spune că sunt într-o relație, dar sunt deschis oricând să încep alta fără a rămâne singur? Asta trebuie să faci, clar.

6. Vrea în trei. Păi dacă vrea în trei, îl plictisești. Sau o plictisești, după caz. Ai putea să faci ceva în privința asta înainte să te gândești că ar trebui să vă despărțiți. Părerea mea.

7. Te deranjează lucrurile mărunte la el sau ea. De exemplu, felul cum respiră. În general, oamenii respiră la fel, de la începutul până la sfârșitul relației. Asta dacă nu cumva a răcit sau a făcut vreo sinuzită. Cu niște pastile Strepsils se rezolvă.

8. Tocmai a avut loc un eveniment important în viața ta, dar partenerului tău îi spui ultimul. Păi? Înseamnă că nu mai este un om important pentru tine și ceva ai greșit pe drum. Ce să fie oare?

9. Nu mai faceți nebunii. Partidele voastre au devenit tot mai rare și mai proaste. Și scurte. Și lipsite de picanterii. E grav și poate că acesta este unul dintre motivele pentru care relația voastră e pe butuci.

10. Chiar dacă ai comandat, asta nu înseamnă că nu mai ai voie să te uiți prin meniu. Păi dacă îți fug ochii după alte mâncăruri, înseamnă că nu ți-era chiar atât de poftă de ceea ce ai comandat și poate că până la urmă nici nu-ți place.

Dacă în relația voastră se întâmplă toate cele de mai sus, e timpul să vă despărțiți. Sau mai bine vă trageți două palme și faceți ceea ce trebuie. Uneori, lucrurile se mai pierd și din cauza orgoliului sau a neștiinței.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment