E bine să spui NU

Uneori e bine să iei lucrurile așa cum sunt și să spui NU. Uneori e bine să-ți știi obiectivele și să nu permiți unora să te abată de la drumul bine stabilit.

Câteodată e bine să accepți că lucrurile nu depind numai de tine și că fericirea asta nu vine atunci când îi simți cel mai mult lipsa. Cât despre noi.. noi nu suntem făcuți să aparținem unul altuia.

Abia în momentul în care vom înțelege asta, vom fi capabili să oferim și să primim iubire în adevăratul sens al cuvântului. Până atunci, cred că fiecare dintre noi trebuie să guste singurătatea. Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni nu pot sta în singurătate? Pentru că nu se plac pe ei înșiși.

E mai simplu ca aceștia să se uite în viața altora, e mai simplu să vadă că alții pot fi mai săraci, mai urâți, mai frustrați, mai SINGURI. Altfel, singurătatea te obligă să te uiți în ograda ta și să te apuci de curățenie, ori nu e simplu să-ți vindeci frustrările, să muncești mai mult, să-ți accepți eșecurile.

e-bine-sa-spui-nuSingurătatea e bună: de cele mai multe ori, îți arată că nu singurătatea este problema ta și da, e mai simplu să-i critici pe alții decât să începi să schimbi lucrurile.

Cumva, singurătatea a căpătat un alt sens: lipsa unui om cu care să formezi un cuplu, ceea ce e greșit dacă ținem cont de faptul că tot mai multe femei ajung să se mărite cu unul care nu e tocmai ce și-a dorit, dar nici cel mai rău dintre ăia răi. Și atunci, bietul bărbat se va întreba de ce femeia pe care el o iubește este veșnic nemulțumită: pentru că nu a știut să spună NU. Nu a știut să spună nu presiunilor venite din partea societății, nu a știu să spună nu frustrărilor și eșecurilor personale, nu a știut să spună nu unei vieți în care nu trebuie să depindă de altcineva.

E bine să spui NU și să-ți dai timp să te regăsești. E bine să spui NU și să aștepți ceea ce-ți dorești cu adevărat. E bine să spui NU unui job care nu-ți face cinste.

Sursă foto: wall321.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment