Drenajul limfatic – Afla ce beneficii iti aduce

Drenajul limfatic – Afla ce beneficii iti aduce

Drenajul limfatic conta intr-un masaj de presare, care actioneaza asupra lantului de ganglioni limfatici. Este un masaj prin care se urmareste eliminarea tuturor toxinelor neasimilate de organism, dar mai ales de a forta circulatia sangelui si a circulatiei limfatice.

Drenajul limfatic devine mai eficient daca muschii se contracta si tesutul conjuctiv este ferm, pentru a oferi un grad ridicat de compresie.

Sistemul limfatic este considerat un gardian al sanatatii corpului, pentru ca distruge bacteriile si toxinele cu ajutorul globulelor albe localizate in ganglionii limfatici.

Exercitiile fizice sau tratamentele corespunzatoare au rolul de a intari sistemul conjunctiv, de a imbunatati circulatia sangelui si absorbtia excesului de grasime de catre tesuturile de sub piele. Ciorapii compresivi au acelasi rol de a elimina edemele datorate unei circulatii deficitare.

Efectele drenajului limfatic:

– accelereaza curentul limfatic si elimina rapid reziduurile toxice

– intensifica circulatia limfei in spatiile intercelulare

– intareste sistemul imunitar

– elimina toxinele din corp

– usureaza transportul acizilor grasi si a colesterolului

Cui se adreseaza drenajul limfatic?

Drenajul limfatic este potrivit cu precadere persoanelor cu insuficienta venoasa, edeme ale picioarelor, senzatie de greutate sau oricarei persoane care isi doreste un organism sanatos. Drenajul limfatic se realizeaza atat pentru picioare, cat si pentru restul corpului.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment