DRAINED – Femeia poate fi distrusă de viciile unui bărbat

DRAINED este un clip de 11 minute, realizat din 250 000 de poze în care vei vedea cum poate fi distrusă o femeie de bărbatul pe care îl iubește. Artă sau nu, se întâmplă. În fiecare zi. Sunt femei dresate de o societate a bărbaților, sunt femei care uită ce înseamnă respectul de sine, sunt femei care din naivitate cred în orice. Sau oricine.

N-aș vrea să vorbesc despre bărbați la un nivel general, însă fără bunăvoința lor nu ar mai exista femei materialiste, femei ușoare sau femei dependente. De ce să arătăm cu degetul către femeile care acceptă să se vândă pentru câteva bancnote? De ce ar trebui să judecăm femeile care ajung să-și modifice corpul după reguli de doi lei, create cumva de o dorință a bărbaților pentru perfecțiune? Până la urmă dacă bărbații nu ar oferi sau nu ar cere, femeile ar rămâne niște ființe normale.

drainedDin lașitate sau nu, există femei care acceptă o viață lângă un bărbat cu vicii, de oricare fel ar fi ele. Femeia poate fi distrusă de viciile unui bărbat, fie că vorbim despre alcool, bătăi sau alte femei.

Rezultatul? Unul mediocru. Ea ajunge o frunză pălită, El Dumnezeu cu mila!

Videoclipul vorbește totuși cât o mie de cuvinte. Eu spun Așa da! inițiativă și sper să fie o campanie pe înțelesul tuturor!

Iată videoclipul:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment