Dragă tu

Draga tu

„Dragă tu,

Îți scriu pentru că te aștept de ceva vreme și totuși n-ai mai dat niciun semn. Ți s-a întâmplat ceva?

Spuneai că trebuie să învăț să mă iubesc mai mult și abia apoi o să fiu pregătită să te accept. Am făcut asta. Spuneai că trebuie să mă frâng în bucăți și să cunosc jihadul pentru a aprecia raiul lângă tine. Am făcut asta. Spuneai că mai întâi ar trebui să mă împrietenesc cu singurătatea, să o cunosc în detaliu și să-i permit atât de mult să intre în intimitatea mea, încât la sfârșit îmi va fi frică de ea. Atât de frică, încât nu o să-i mai permit să facă parte vreodată din viața noastră. Am făcut asta. Îi știu toate fețele. Și da, ai avut dreptate. Singurătatea e perversă: îmbracă atâtea forme și amăgește când ți-e lumea mai dragă.

Spuneai că sunt egoistă și că nu ofer prea multe. Așa e. Dar mi-am făcut lecția ca la carte: am început să ofer și mi se dă înapoi înzecit. Tu când ai de gând să vii? Când vii să-ți arăt că îmi pot da examenul final? Tu când vii să mă feliciți?

Draga tuDragă tu, cred că n-am înțeles cum e cu noțiunea timpului. Răbdarea nu mai e punctul meu forte. Oare o să mă înec la mal? Oare sunt măcar aproape de tine?

Ai putea din când în când să-mi spui ce trebuie să mai fac? Sau încă nu mi-am învățat lecția și mai am de așteptat?
Dragă tu, fă ceva! Eu sunt pregătită. Și dacă nu sunt așa cum îți dorești, promit că de data asta te voi lua de mână și o să te ascult.

Dragă tu, mi-e dor de tine. Și dacă o să mai întârzii mult, cred că o să-mi bată frica la ușă.”

Cu drag,

Eu

Sursă foto: theguardian.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment