Dragă tati, mi-e dor de tine.

Draga tati

„Îți amintești când o iubeai pe mama de parcă era singura femeie de pe pământ? Atunci am hotărât să apar eu. Din miile de oameni care îmi puteau fi părinți, v-am ales pe voi.

Dragă tati, eu cred că erați suflete pereche!

Îți mai amintești când i-ai promis că vei fi lângă ea până când moartea vă va despărți? Nu-mi place cuvântul acela, dar tati eram așa de fericit! Eram fericit pentru că trebuia să fac parte dintr-o familie frumoasă. Așa că am hotărât să am ochii ei. Spuneai că sunt cei mai blânzi ochi pe care i-ai văzut vreodată. Voiam să mă privești așa. Îi spuneai mamei că are cele mai frumoase degete din lume. Am hotărât să am și eu degetele lungi.

Dragă tati, într-o zi i-ai spus că te-ai simți un bărbat complet dacă aș apărea eu! De când așteptam asta! De când așteptam să mă ții în brațe și să simt cum bărbatului dur i se înmuiau picioarele de dragul meu! De când așteptam să fiu motivul tău de mândrie! De când așteptam să vezi cum fac primii pași și să auzi primul meu cuvânt!

Tati, eu chiar eram fericit! Credeam că și tu ești la fel. Credeam că ai devenit un bărbat împlinit atunci când am apărut eu. Credeam că îmi vei iubi ochii așa cum îi spuneai mamei.

Nu știu ce ți s-a întâmplat de la o vreme. Am auzit că oamenii mari pot deveni confuzi și că uneori pot porni pe drumuri greșite. Cred că asta ți s-a întâmplat și ție. Ai uitat că mami era singura femeie de pe pământ? Ai uitat că eu lipseam pentru a te face împlinit? Ai uitat că ai promis până când moartea vă va despărți?

Dragă tati, cred că trebuie să te aduni puțin. Ce faci în brațele altei femei? Și de ce ai uitat de noi? Și cum adică eu nu mai pot sta în aceeași casă cu tine? Eu ce vină am că nu ți-ai respectat promisiunea față de mama? Cum adică de acum înainte îți va păsa mai puțin de mine și mai mult de ea?

Îi vei spune și ei că are cei mai frumoși ochi din lume? Îi vei spune și ei că are cele mai frumoase degete? Îi vei spune și ei până când moartea vă va despărți? Tati, dar tu știi că noi auzim toate promisiunile astea și apărem în viața voastră pentru a vă face fericiți? Tu de ce mă faci nefericit acum?

Draga tatiDragă tati, mi-e dor de tine. Întoarce-te acasă și ai grijă de mine așa cum ai promis.”

Astăzi am auzit cele mai crude cuvinte din viața mea. Din gura unui copil. De ce trebuie un copil să fie responsabil pentru imaturitatea adulților? De ce trebuie să plătească ei pentru greșelile voastre? Ce părinte ești tu, ăla de îți dai copilul afară din casă? Eu nu te-aș numi părinte și nici animal. Te-aș numi NIMENI. Pentru că numai un NIMENI ar fi capabil să lovească cu atâta egoism în bucățica lui de suflet.

Vrei amantă? Vrei libertate? Foarte bine, dar nu-ți renega copilul!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment