Dragă mamă,

Mama

De data asta nu mai aștept ziua de 8 martie ca să-ți spun cât ești de specială. Dragă mamă, tu chiar ești specială! În fiecare zi, nu doar pe 8 Martie.

Probabil că 365 de zile pe an nu mi-ar fi suficiente să-ți spun cât de mult te iubesc și cât de recunoscătoare îți sunt pentru nopțile pe care nu le-ai dormit, pentru încercările de a-mi găti, pentru sfaturile pe care mi le-ai dat, pentru munca pe care o faci doar pentru a-mi fi mie bine. Dragă mamă, datorită ție îmi doresc să fiu mamă. Îmi doresc să am parte de iubire și respect așa cum îți port eu ție.
Iartă-mă dacă n-am fost suficient de bună, iartă-mă și pentru zilele alea când ți-a răspuns adolescentul răzvrătit din mine, iartă-mă și pentru zilele când nu te-am sunat. Iartă-mă și dacă nu știu cum să-ți arăt că ești cea mai importantă femeie de pe pământ. Pentru că tu chiar ești specială și nu te-aș schimba cu nimic.

Te iubesc în fiecare zi! Îți sunt recunoscătoare în fiecare secundă și îți mulțumesc pentru asta, însă aș mai vrea ceva de la tine. Să fii sănătoasă pentru că încă mai am nevoie de tine. Mai am nevoie să mă înveți cum să fiu un om mai bun, mai am nevoie de sfaturile tale și de bunătatea ta. Mai am nevoie să mă înveți să fiu mama care tu îmi ești. Mai am nevoie să mă înveți cum să am răbdare, cum să mă bucur de ceva care nu are preț. Să nu fii niciodată tristă și nici nefericită. Fericirea noastră suntem noi. Și atât.

Dragă mamă,

Te iubesc!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment