Dragă domnule polițist Viorel Florescu, Alexandra putea fi copilul dumneavoastră

Dragă domnule polițist Viorel Florescu, aveți copii? Și dacă îi aveți, îi iubiți? Ați face totul pentru ei? Și dacă da, pentru Alexandra de ce n-ați făcut nimic?

Dragă domnule polițist Viorel Florescu, dacă în calitate de tată n-ați putut face nimic, în calitate de om plătit de mine și de atâția români, trebuia să faceți totul. Sigur, nu sunteți singurul vinovat.
Îmi dau seama că am întâlnit atât de mulți polițiști fără nicio urmă de BUN SIMȚ și omenie, încât pare că sunteți mai mulți din ăștia decât din aceia buni.

Agent-șef principal Florescu Vasilică Viorel. Cum ați ajuns pe poziția asta, dacă nu vă supărați?

Oamenii ăia mari și tari plătiți de noi, de altfel, nu v-au învățat ce să faceți în situații de urgență Eu când munceam la bancă făceam training despre cum să reacționez în caz de am de-a face cu infractorii sau clienți speriați, bolnavi. Orice. Voi nu învățați asta? Sau te-a durut în cot? E grav, oricum ar fi.

Dragă domnule polițist Viorel Florescu, știți ce-ar fi făcut tata dacă ar fi primit un astfel de apel? Și nu e polițist, e doar TATĂ. S-ar fi urcat în mașină și ar fi cotrobăit prin fiecare casă din Caracal. Și-ar fi cerut scuze în fața oamenilor, dacă nu ajungea unde trebuia din prima, iar OAMENII ar fi înțeles. Ar fi înțeles că acesta nu e un caz unde trebuie să aștepți mandatul sau să-ți pice localizarea din cer. Domnule Viorel Florescu, tata ar fi căutat și în gaură de șarpe.

Domnule Vasilică Viorel Florescu, noi vă plătim ca să ne apărați de violatori, criminali, pedofili, hoți. La ce să mă gândesc în cazul acesta?

„Hai, ce vrei?”, „Unde ești, mă?”, „Rămâi acolo, că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată!”.

Domnule Vasilică Viorel Florescu ești COMPLICE. La crimă, răpire, viol și tot ce susține dezaxatul ăla că a făcut. Oare erai așa nervos pentru că știai că Alexandra trebuie să iasă repede din țară? Oare acum ești peștele/șeful ei? Sau pur și simplu ești ATÂT DE NESIMȚIT? Sau poate doar NEPREGĂTIT. E de rău oricum.

Adevărul e că nu sunteți singurul vinovat domnule Vasilică Viorel Florescu. Dar trebuie să plătiți și să răspundeți penal. Poate că voi faceți ce doriți, dar nu uitați că adevăratul șef este românul care iese în stradă. Vezi ’89. Episodul acela se poate repeta oricând.

Domnule Vasilică Viorel Florescu nu ești un domn. Sunt doar ironică. Alexandra putea fi salvată la timp. Încă se poate. Eu nu cred că e moartă. Știi și tu asta, dar pare că v-ați uitat prea mult la filme de groază de 2 lei. Da, da. Doar în alea există posibilitatea să ardă un cadavru într-un cazan. Dar nici măcar în alea de 2 lei nu există un polițist atât de prost, îngâmfat și analfabet.

Oare de ce sunt atât de mulți polițiști care nu respectă femeile? Tare mulți am întâlnit! Voi n-ați fost crescuți de femei? N-aveți neveste și copile acasă? Sau și pe ele le respectați la fel de mult ca pe noi?

Leave Your Comment