Două idei de cadouri pe care nicio femeie nu le refuză

cadou femei

Se apropie Paștele și nu știi ce cadou să-i oferi iubitei tale? Sau poate mamei tale? Sau poate colegei? Există câteva lucruri pe care ni le dorim, fie că suntem mame, iubite, colege sau surori.

Știu că e greu să alegi un cadou, mai ales atunci când nu cunoști suficient de mult o femeie sau mai rău, dacă ești bărbat. Lucrurile nu sunt atât de complicate pe cât crezi. Există câteva lucruri pe care nicio femeie nu le poate refuza: accesoriile, bijuteriile sau produsele de îngrijire.

Spre deosebire de accesorii sau bijuterii, unde încă mai există posibilitatea să greșești, produsele de îngrijire sunt binevenite oricând pentru orice femeie.

Iată două idei de cadouri pe care le poți oferi:

1. Epilator cu laser

Epilarea definitivă la salon este scumpă și uneori neplăcută, mai ales pentru femeile pudice. Așa că un epilator cu laser este binevenit oricând pentru orice femeie, cu atât mai mult în această perioadă, când femeile se pregătesc de vară.

Epilatoarele cu laser Philips sunt sigure și ușor de folosit în intimitatea casei, reduc cu până la 92% firele de păr după numai 3 tratamente și pot fi folosite pe orice zonă a corpului. Păi mă poate contrazice careva că o femeie care primește un astfel de cadou nu va fi una mega fericită? Nu. Sau cel puțin eu nu m-aș supăra să primesc un astfel de cadou.

2. Dispozitiv de îngrijire a tenului

Dacă există posibilitatea să dai greș cu fardurile, parfumurile sau bijuteriile, cu o perie pentru curățarea tenului nu ai cum să greșești. Nu e un secret faptul că româncele de toate vârstele pun preț pe îngrijire, așa că s-ar putea să faci o femeie fericită cu o astfel de perie. Este potrivită pentru toate vârstele și pentru toate tipurile de ten, curăță în profunzime fără să fie agresivă cu pielea, oferă strălucire și relaxează mușchii și stimulează drenajul limfatic. Asta înseamnă că femeile care au pungi și cearcăne vor fi cele mai fericite. Și ne dorim femei fericite, nu-i așa?

Așadar, dacă aș fi vocea tuturor iubitelor din lume, probabil mi-aș dori epilatorul. Sau peria. Sau amandouă! Peria de îngrijire este mai potrivită șefelor, mamelor sau femeilor cu care poate nu ai o relație foarte apropiată.

Acestea fiind spuse, sper că te-am mai luminat puțin și știi ce cadou să oferi de Paște.

Tu la ce cadou te gândești?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment