DNAFit – Analiza ADN care îți schimbă definitiv stilul de viață

DNAFit

Știu cât este de frustrant să încerci tot felul de diete și antrenamente care nu au rezultatul pe care ți-l dorești, însă pentru asta există DNAFit, singura analiză genetică pentru nutriție, sport și wellbeing. Nu te speria de „analiza genetică” pentru că testul se face pe bază de salivă chiar la tine acasă.

Ce trebuie să știi despre nutrigenetică, antrenamente și diete personalizate?

Pe scurt, în funcție de rezultatul analizei, poți slăbi mai eficient și în același timp, vei ști care este tipul de antrenament potrivit pentru tine. Pentru că vreau să vă ofer informațiile corecte, am rugat-o pe Larisa Petrini, CEO, Health Coach și CO-fondator reLife Wellness (distribuitor exclusiv DNAFit în România) să răspundă la câteva întrebări:

Ce este DNAFit?

Larisa Petrini: DNAFit este cea mai avansată analiză genetică pentru nutriție, sport și wellbeing.

Cu ajutorul acestei analize, experții în nutriție și fitness pot face recomandări dedicate dietei și strategiei sportive, în funcție de amprenta genetică a fiecărui individ în parte.

La nivel mondial, testele de nutrigenetică reprezintă cel mai nou și valoros instrument folosit de experți în nutriție și stil de viață sănătos. Clinicile de renume din Statele Unite și Europa le folosesc din ce în ce mai des în procesul de diagnostic al clienților și pacienților lor. Genetica a fost și este de mare ajutor când vine vorba de prevenția și tratamentul bolilor, cât și managementul eficient al stilului de viață.

dnafit analiza genetica
Kit-ul de analiză DNAFit

Cine își poate face analiza?

Larisa Petrini: DNAFit poate fi folosit de persoanele care au împlinit 18 ani. Analiza DNAFit oferă informații valoroase despre tipul de antrenament care va oferi un randament mai bun, tipul de dietă recomandată sau cât de mare este riscul de accidentare. DNAFit acționează ca o ‘busolă’, cu ajutorul căruia poți face schimbări semnificative în felul în care te alimentezi și antrenezi.

Care sunt beneficiile acestei analize? 

Larisa Petrini: Un studiu de specialitate efectuat pe persoane obeze a arătat că persoanele care au urmat o dietă genetică au slăbit cu 33% mai mult decât persoanele care au urmat o dietă bazată pe calorii.

Fără înțepături sau analize complicate, DNAFit presupune recoltarea unei mostre de salivă, care poate fi făcută în confortul propriului cămin. Rezultatele constau într-un raport complex, care va fi explicat într-o ședință consultativă de 30 minute cu un Health Coach. Pe baza rezultatelor, se va întocmi un plan personalizat de nutriție și antrenament, ținându-se cont, printre altele, de necesarul de antioxidanți, capacitatea de oxigenare a organismului, sensibilitatea la alcool, sare sau cofeină, potențialul aerobic, capacitatea de detoxifiere a organismului.

Care sunt pașii pe care trebuie să-i urmeze o persoană interesată?

Larisa Petrini:  Kit-ul se poate comanda de aici . Acesta este trimis printr-un serviciu de curierat rapid. Kit-ul conține instrucțiunile de utilizare, formularul de consimțământ și tamponul de recoltare. După recoltare, kit-ul se trimite înapoi la DNAFit România, de unde va fi trimis către laboratorul din Marea Britanie. În 15 zile lucrătoare, se trimite prin email raportul de analiză, urmând ca acesta să fie interpretat de un Health Coach sau medic nutriționist.

Analiza DNAFit este folosită deja de campionii olimpici ai lumii și de vedetele internaționale, așadar, dacă și tu vrei să afli mai multe informații, poți intra pe pagina de Facebook DNAFit sau pe http://www.dnafit.ro.

Anul acesta schimbă povestea și pune-te pe primul loc! 

 

Cu drag,

Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment