Dior Snow – Colecția de primăvară 2015

Colecția de primăvară 2015 Dior Snow se inspiră din schimbările de vreme primăvăratice, când soarele începe să strălucească puternic, natura reînvie, însă încă mai poți simți frigul. A devenit o tradiție pentru Dior să lanseze colecția Snow cu produse de îngrijire și albire a pielii. Dior Snow pentru primăvara 2015 aduce noi produse și culori pentru a ajuta femeile să creeze un aspect radiant și revitalizat, să diminueze aspectul monoton și roșeața pielii, oferind în același timp o culoare uniformă pentru întreaga față. Uite care sunt noile produse prezente în colecția primăvară 2015!

Pudra Dior Snow Rainbow (ediție limitată)
Aceasta este vedeta întregii colecții, fiind un produs menit să revitalizeze pielea și să ilumineze sănătos tenul. Pudra compactă dispune de patru culori diferite, fiecare destinată să furnizeze anumite beneficii pentru piele. Astfel, culoarea mov ascunde cearcănele, culoarea verde reduce roșeața pielii, rozul ajută la diminuarea palorii pielii, în timp ce albul dă o notă de transparență și strălucire întregii fețe.

Paleta de farduri de pleoape Dior Snow 5 Couleurs (ediție limitată)
Având pielea radiantă și lucioasă, vei vrea să dai o nuanță de culoare, în special când te pregătești pentru ocazii speciale. Noua colecție Dior Snow 2015 aduce două palete de farduri de pleoape, fiecare dintre ele cu 5 nuanțe pastelate care se îmbină ușor unele cu altele, dar și cu unele culori mai intense.

 

  • 036 Snow Illusion
  • 836 Snow Petal

Fardul de obraz Dior Snow (ediție limitată)
Vei vrea să creezi iluzia unor bujori naturali în obraji, făcând paloarea tenului să pară sănătoasă și revitalizată. O nuanță roz este universal măgulitoare și se potrivește cu orice tip de machiaj.

  • 966 Eternal Pink – fresh pink

Colecția-de-primăvară-2015-Dior-Snow

Fondul de ten lichid Dior Snow Whitening Fresh
Disponibil în șase nuanțe, acest fond de ten lichid asigură o acoperire perfectă pentru ten, în timp ce dă un aspect natural și ușor. Este un produs inovator care stimulează transparența pielii, revitalizează și dă prospețime pielii, lăsând-o luminoasă și pură toată ziua. Trebuie aplicat cu o perie pentru machiaj sau cu un burete, pentru a obține rezultate uniforme și a finisa baza întregului machiaj.

Fondul de ten Dior Snow White Pure & Perfect
Având proprietăți de protecție solară – SPF 30 – este prima pudră compactă care reușește să creeze o transparență radiantă ca a tenurilor albe precum zăpada. Te va ajută să scapi de petele de pe piele, făcând tenul la fel de neted precum ai visat întotdeauna. Rezultatele de lungă durată și finisajul fin sunt alte beneficii pe care le vei experimenta dacă alegi acest produs magic. Există șase nuanțe disponibile, așa că îți vei găsi culoarea potrivită cu siguranță.

Produse de îngrijire a pielii Dior Snow
Bineînțeles, îngrijirea profundă a pielii este primul pas în crearea unui aspect frumos bazat pe machiaj, din moment ce îți dorești o piele sănătoasă fără acnee, roșeață, pete. Pentru a obține astfel de rezultate, experimentați cu noile produse de îngrijire a pielii Dior Snow, precum serul de albire Dior Snow.

Dior-Snow-Colecția-de-primăvară-machiaj

Luciu de buze Dior Addict (ediție limitată)
Colecția primăvară 2015 Dior aduce luciuri de buze transparente și în nuanțe deschise de roz, care vor adăuga volum aspectului tău. Este disponibil și un produs bazat pe colagen, pentru a da volum buzelor.

Ruj Dior Addict (ediție limitată)
Colecția din primăvara acestui an aduce trei noi rujuri în nuanțe de roz, care se vor potrivi cu orice machiaj – 371 Candy Snow, 681 Icon și 454 Parisian Chic.

Dior Vernis (ediție limitată)
Dior oferă trei nuanțe atemporale de lac de unghii, care vor arăta perfec în combinație cu machiajul de Albă ca Zăpada – 005 Snow White, 268 Ruban, 045 Stardust.

Ruj-luciu-de-buze-Dior-Snow

Sursă foto: Dior

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment