Dincolo de EL

Dincolo de EL

Şi am crezut dintotdeauna că bărbaţii iubesc mai rar, dar mai sincer, mai intens.. Se îndrăgostesc puternic, gata să-şi amaneteze sufletul pentru Ea. Ei se îndrăgostesc mai frumos decât o femeie.. Noi, poate ne îndrăgostim din nevoia de a ne simţi iubite, protejate, din nevoia de a aparţine cuiva..

Bărbaţii se pot îndrăgosti de un fund obraznic, de nişte ochi frumoşi, de buze senzuale.. Au atâtea lucruri de care se pot îndrăgosti! Şi cât de norocoasă va fi acea femeie capabilă să-l facă să se îndrăgostească în fiecare zi..

Dar dacă nu ţi se răspunde la fel? Va fi mai dureros decât o tăietură de cuţit cu două tăişuri. Construieşti un întreg univers în jurul unei singure persoane, îţi laşi toată suflarea acolo, ca mai apoi să plece, să-ţi dărâme tot ce-ai construit cu sufletul.

imagesProbabil că totul va fi doar un coşmar, din care te vei trezi în fiecare dimineaţă cu teama că altcineva îţi va distruge şi acel ceva rămas în tine.

Şi dacă încă mai simţi că doare, înseamnă că acolo, undeva, mai există o urmă de suflet..

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment