Din toată povestea cu Dragnea, eu mă bucur că a scăpat Irinuca de el

N-o judec pe fata asta. Îmi părea rău de ea. Cred că i-au lipsit câteva lucruri esențiale: figura paternă, educația și principiile morale.

Nu poți fi tânără, frumoasă, cu tot viitorul în față și tu să alegi să stai cu un infractor. Și nu e orice infractor, ci unul urât de o țară întreagă! Unul care a lăsat violatorii și pedofilii liberi pe stradă.

Ilan Laufer spunea într-o postare publică pe Facebook: „Îmi declar pe această cale, respectul, sprijinul și solidaritatea fața de domnul președinte Liviu Dragnea.” Dacă pedofilii eliberați de Dragnea se întâlneau cu fetița ta, mai spuneai asta, oare?

Dragnea știe să spele creiere. Altă explicație nu am.

Nu vreau să cred că Irinuca a stat lângă el pentru bani. Refuz să cred asta. Refuz să cred că nu s-a gândit că va avea viitorul murdar și că va purta cu ea eticheta de iubita celui mai mare infractor din România. Pe semne că mama ei n-a învățat-o că trebuie să muncești ca să obții respectul oamenilor, pe semne că mama ei n-a învățat-o că nu poți construi o carieră pe spatele altora. Nu a unui moș fără scrupule, cel puțin.

Dar, repet, n-o judec pe Irinuca. A ales sau a crezut că alege varianta cea mai ușoară. La 20 de ani, e ușor să te lași ademenită de puterea unui bătrân uns cu toate alifiile. Sigur, e alegerea ei și va trebui să trăiască toată viața cu asta. Mă întreb, cine va mai pune mâna pe ea, știind că a dormit cu Dragnea? Cine va mai pune mâna pe ea, știind că s-a culcat cu un infractor mai bătrân decât tatăl ei? Asta dacă are tată.

Mie mi-ar fi fost rușine. Și mai mult decât atât, cred că l-aș fi băgat pe tata în mormânt alegând să fac asta. Irina, fată dragă, mașinile scumpe, hainele și locul de muncă pe care ți le-a asigurat Dragnea, nu-ți vor aduce fericire. Nici respect.

Îmi pare rău pentru tine! Ai greșit! Dar tare de tot! Ce-o să faci de acum înainte?

Irina Tănase să vă fie o lecție! Dacă ajungi secretara unuia ca Dragnea, nu încerca să avansezi în carieră punându-te în pat. Câștigă-ți respectul prin ceea ce faci tu, altfel riști să fii privită cu dispreț și scârbă. Sigur, dacă poți trăi cu asta, vorba lui bărbată-miu: Go Nuts!

Leave Your Comment