Dilema Twilight – Breaking Dawn

Dilema Twilight – Breaking Dawn

Breaking Dawn – Fail! Asta e tot ce pot sa spun. E un film lipsit de logica, facut doar pentru a scoate bani cu orice pret. Nu mi-a placut deloc prestatia actorilor, Taylor Lautner a dovedit inca o data ca nu i se potriveste rolul, decat daca sta la bustul gol, cat despre logica scenariului, aceasta lipseste cu desavarsire.

Se presupune ca vampirii sunt reci si lipsiti de sange. In partea I, Breaking Dawn, Edward Cullen (vampir) o iubeste de mama focului pe Bella (muritoare de rand) si nu numai atat, reuseste sa o lase si insarcinata. Dilema mea este una foarte simpla: pentru a lasa insarcinata o femeie este nevoie de o stare erectila din partea barbatului, stare obtinuta datorita afluxului de sange din zona genitala. Dar vampirii nu au sange, corect?

Deci, cum a reusit Edward sa o lase insarcinata pe Bella? Poate aflam din partea a doua, in cazul in care scenaristii isi dau seama de aceasta eroare.

Tie ti-a placut Breaking Dawn?

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment