Diferențe între un iPhone 8 și iPhone X

iphone x

Apple tocmai a lansat trei telefoane, dar pe care dintre acestea ar trebui să-l cumperi? Compania a renunțat la crearea iPhone-ului 7S și a creat direct iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X. Cel din urmă a fost lansat speciat pentru a sărbători cea de-a zecea aniversare a liniei de iPhone-uri și are un design cu totul special. Iată cum se diferențiază iPhone 8 de iPhone X!

Ce diferențe există între un iPhone 8 și un iPhone X?

Cea mai mare diferență dintre iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X este designul industrial. Lipsa unui progres real în design între iPhone 6 și iPhone 7, i-a făcut pe utilizatori să se simtă ca și cum ar avea un alt iPhone 6.

Din fericire, lucrurile sunt ușor diferite în acest an, dar în principiu doar pentru iPhone X. Designul acestui telefon iese în evidență, deoarece ecranul se întinde până pe margini, la fel ca la Samsung Galaxy S8 și LG V30. Este un design futurist, care este mult mai atrăgător decât cel al iPhone-ului tipic.

Cele mai recente telefoane de la Apple au sticlă pe spate, aceasta fiind o schimbare nu doar estetică, ci și eficientă. Încărcarea wireless este efectuată prin intermediul acestui spate de sticlă. Acestea sunt rezistente și la apă. În plus, iPhone nu mai are butonul de home, nefiind posibilă idenfitificarea prin Touch ID, ci doar prin Face ID.

Camerele de pe partea din spate a telefonului iPhone X sunt similare cu cele de la iPhone 8 Plus. iPhone 8 are același senzor de 12MP, iar iPhone 8 Plus și X au camere duale de 12MP cu un extra senzor care acționează ca un teleobiectiv optic. iPhone X beneficiază de OIS pe ambii senzori, în timp ce modelul 8 Plus are doar pe senzorul obișnuit. O altă caracteristică exclusivă pentru iPhone X este o nouă cameră orientată spre față, care te poate ajuta să ai efecte similare cu modul Portret pe spate.

Ambele modele – iPhone 8 și iPhone X – au chipul A11 Bionic, care este probabil construit folosind același proces de 10nm precum Snapdragon 835. Acest nou proces de fabricare presupune o eficiență mai mare a dispozitivelor, cu o performanță mai bună și o viață mai lungă a bateriei. Telefoanele sunt foarte diferite în ceea ce privește afișajul. iPhone X este primul telefon Apple care renunță la IPS LCD pentru OLED, adică același ecran folosit de Samsung și LG.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment