Diferența dintre un bărbat și un băiețel

Diferența dintre un bărbat și un băiețel nu este dată de vârstă, ci mai degrabă cu maturitatea și viziunea fiecăruia în viață.. Se spune că fetele sunt atrase de băieței și femeile de bărbați.

Specialiștii spun că există persoane cu vârsta de peste 30 ani care pot fi mai imature decât alte persoane care poate au doar 20-25 ani.

În mod normal, o femeie care știe ce vrea de la viață, își va dori un bărbat la fel de matur ca ea, dar mai ales care să aibă aceleași aspirații. Femeile independente nu vor să crească doi copii în același timp pentru că i-ar fi suficient unul pe care să-l țină în burtă vreo 9 luni.

Diferenta-dintre-un-barbat-si-un-gentlemanCum îți dai seama care e bărbat și care e băiețel?

Risc să intru în polemici, însă un bărbat se presupune că știe ce vrea și cum să obțină asta. Un băiețel poate că mai citește câteva articole, o carte sau aude un altul cu puțină experiență de viață și atunci are o idee despre ceea ce ar putea să-și dorească, însă se împiedică la fapte. Nu-și bate capul prea mult sau mai rău, are senzația că face marea cu sarea, deși nu face nimic.

Un bărbat vrea o femeie frumoasă, inteligentă, stabilă, capabilă să discute și nu să provoace certuri. Un băiat este mai atras de o femeie sexy, cu care să petreacă. Și dacă i-ar condimenta puțin viața cu niște crize de gelozie pe care i le reproșează, dar le acceptă, ar fi perfect.

Un bărbat are curaj să poarte discuții inconfortabile, pe când un băiețel sare ca ars și evită orice se traduce discuție serioasă. Băiețelului nu-i plac confruntările, se eschivează și preferă să țină pentru el problemele de cuplu sau nici măcar atât.

Un bărbat are habar când trebuie să se implice de la început într-o relație, pe când un băiețel este precum o doamnă cu proaste năravuri: întâi își testează terenul, lasă porți deschise (poate, poate apare una mai bună).

Unui bărbat îi poate fi frică de un refuz sau de reproșuri, dar își va asuma responsabilitatea și va merge înainte. Unui băiețel îi va fi frică de reacția ta dacă el consideră că lucrurile nu sunt tocmai potrivite, motiv pentru care va alege să mintă sau să rămână indiferent.

Un bărbat știe când e cazul să accepte că s-a terminat, un băiețel se panichează când aude STOP și îl apucă brusc dragostea nemărginită pentru că habar n-are să-și asume ceea ce a făcut.

Cam așa stau lucrurile și în cazul femeilor. Multe cred că știu despre ce vorbesc, puține sunt acelea care chiar au dreptate.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment