Diferenta dintre apa carbogazoasa si carbozificata – Afla cum alegi apa cea mai buna

Diferenta dintre apa carbogazoasa si carbozificata – Afla cum alegi apa cea mai buna

Oferta de apa fie plata, fie minerala este una foarte diversificata in orice magazin te-ai duce, ceea ce te poate duce usor in deruta si sa alegi apa in functie de pret, ambalaj sau pur si simplu pe cea mai la indemana, decat apa potrivita organismului tau.

Care este diferenta dintre apa carbogazoasa si carbogazificata?

Apa carbogazoasa este apa minerala naturala si cea carbogazificata are un surplus de dioxid de carbon (de exemplu, Izvorul minunilor). Apa carbogazificata nu este recomandata pentru ca modul de obtinere a dioxidui de carbon este necunoscut.

Apa minerala naturala contine calciu, magneziu, potasiu, sodiu si calciu, iar o persoana cu deficit de aceste substante poate consuma apa minerala pentru a acoperi carentele, insa acest lucru se va vedea dupa o perioada destul de lunga.

Apa in ambalaj de sticla sau PET?

Sticlele din plastic pot contribui la aparitia cancerului, mai ales daca Pet-ul a stat la soare si lumina. Cea mai buna apa, fie plata, fie minerala este aceea la sticla, de preferat fumurie pentru a proteja apa de soare.

Tu ce apa consumi?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment