Dieta și mâncăcioasele – Ne descurcăm sau nu?

De felul meu sunt o gurmandă și o mâncăcioasă cum nu s-a mai pomenit, totuși, nu sunt cazul fericit în care pot să mănânc ce vreau și cât vreau și să nu mă îngraș, dimpotrivă, am o preponderență mare în a lua kilograme.

Până acum nu mi-a prea păsat, însă a venit o vârstă când începe să te preocupe cum arăți, dacă ai sau nu celulită, pentru că totuși suntem femei și trebuie să seducem sexul opus pentru… vorba aia – reproducere.

Ideea este că eu nu mă pot înfometa și norocul meu e că nici doctorul nu o recomandă. Am abordat dieta ”mănânci din fiecare câte puțin” , încerc să merg destul de mult pe jos și când am timp, printre job-uri și școală mai ajung și la sală. Mă străduiesc enorm să nu mai mănânc dulciuri și nici după ora opt (sper să ajung și la ora șase) și secretul meu – merg la masaj.

Ca să fiu sinceră, nu mă deranjează numărul kilogramelor, ci forma pe care o am îmbrăcată sau dezbrăcată.

Marea mea problemă, pe care cred căo voi avea toată viața este că fac burtică, mă balonez destul de repede și uneori când port haine inadecvate îmi dă pe afară. Am făcut luni de exerciții în fiecare seară pentru această problemă și e tot acolo. Cred că așa sunt eu. E ok.

Sfatul meu este să mergeți la un nutriționist, dacă credeți că nu aveți o alimentație corespunzătoare corpului, să faceți muuuultă mișcare și să mâncați tot ceea ce vă cade bine, dar desigur (toate) cu măsură !

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment