Dieta cu tărâțe de grâu

Când urmezi dieta cu tărâțe de grâu, nu numai că slăbești atât cât îți dorești, dar vei regla și tranzitul intestinal. Tărâțele sunt bogate în fibre și vitamine, ieftine și le găsești în magazinele de specialitate sau hypermarketuri.

Dieta cu tărâțe de grâu este eficientă și poți slăbi aproximativ două kilograme în șapte zile, însă nu trebuie să o ții mai mult de o lună. Tot ce trebuie să faci este să consumi înainte de fiecare masă două lingurițe de pulbere de tărâțe, înmuiate în apă, ceai, iaurt sau supă.

Cum trebuie să ții dieta cu tărâțe de grâu?

1. Pune seara într-un pahar cu apă o linguriță de tărâțe de grâu. A doua zi de dimineață, înainte de micul dejun, bea apa din pahar, apoi poți lua micul dejun de mai jos.

2. Micul dejun: amestecă două lingurițe de tărâțe de grâu cu un pahar de iaurt degresat. Pe lângă iaurt, mai poți consuma un ou fiert.

dieta-cu-tarete-de-grau3. Prânz: înmoaie două lingurițe de tărâțe în apă și consumă ca atare. Apoi poți mânca orice fel de pește pui sau curcan, în cantități mici, pregătite la cuptor sau grătar. Evită pâinea și dacă totuși nu te poți abține, mănâncă o singură felie din făină integrală. De asemenea, poți înlocui carnea cu salate ușoare, fără sos, peste care poți să presari două lingurițe de tărâțe.

4. Cină: înmoaie două lingurițe de tărâțe de grâu și mănâncă-le lângă o porție de friptură cu legume sote.

În timpul zilei, când simți nevoia de o gustare, poți mânca un măr și o linguriță de tărâțe de grâu.

Dacă scopul tău nu este scazi în greutate și vrei doar să urmezi o cură de detoxifiere sau pur și simplu să elimini apa din corp, consumă în fiecare dimineață o lingură de tărâțe cu iaurt, timp de două săptămâni. Faci pauză o săptămână, apoi o iei de la capăt. Vei vedea că tranzitul intestinal se reglează, elimini toxinele și scapi de edem.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment