Dieta cu mere – Află cum poți slăbi 5 kilograme într-o săptămână

mere

Există o gamă variată de diete, printre care se numără și dieta cu mere, în care poți slăbi 5 kilograme într-o săptămână. Această gamă vă va oferi rezultate diverse în ceea ce privește viteza cu care puteți pierde în greutate. Însă cea mai simplă modalitate din această multitudine de alternative o reprezintă zilele de post. Aceasta din urmă poate fi practicată o dată sau de două ori pe săptămână, preferabil pe parcursul a trei luni. În acest fel veți pierde în greutate, în același timp reușind să reglați metabolismul organismului dumneavoastră. O alternativă a zilelor de post o reprezintă dieta cu mere, bazată doar pe consumul de mere și lichid.
Astfel, dieta cu mere oferă tuturor o șansă de a pierde în greutate rapid și eficient. Acest lucru e posibil datorită faptului că merele sunt atât delicioase, cât și sănătoase, dându-vă posibilitatea de a pierde în greutate fără a vă tortura organismul.
Dieta cu mere face parte din categoria monodietelor. Alegerea merelor nu este în van, deoarece acestea reprezintă o sursă de vitamine și microelemente, care asigură resursele necesare elementelor utile pentru organism. Cel mai mare beneficiu al dietei cu mere este concentrat în coaja merelor. Ele conțin vitaminele A, C, P și B, precum și fier, magneziu, potasiu, sodiu, calciu, cupru, pectină, fructoză și acid folic, care contribuie la reglarea digestiei și la accelerarea metabolismului.
Totuși, ceea ce trebuie să vă amintiți înainte de a opta pentru această dietă este că ar trebui să vă consultați medicul pentru a afla dacă nu există contraindicații în ceea ce privește dieta.
mereCeaiul verde fără zahăr și apa minerală, preferabil necarbogazoasă, precum și chefirul pot fi adăugate pe lista ingredientelor pe care le puteți consuma în timpul dietei cu mere. Veți avea nevoie de două kilograme de mere distribuite uniform pe parcursul unei zile. Le puteți mânca proaspete sau le puteți găti împreună cu miere sau suc de lămâie. Astfel, în urma dietei cu mere veți fi capabili să pierdeți în greutate, să vă reglați tensiunea arterială și să rezolvați problemele legate de edem.
O altă alternativă a dietei cu mere este mai strictă și are o durată de șapte zile. Pe parcursul acestor zile, puteți consuma doar mere cu brânză și mere coapte. În prima și în ultimele zile ar trebui să consumați un kilogram de mere, iar în restul zilelor aproximativ 1.5-2 kilograme. În acest fel, ar trebui să aflați că merele coapte sunt la fel de sănătoase ca cele proaspete. Ele conțin o cantitate mare de pectină, care ajută organismul să scape de cheaguri și de sărurile de metale grele din organism. Pe lângă mere, alimentația ar trebui să fie formată din ceai verde cu o cantitate considerabilă de apă minerală necarbogazoasă.
Pentru a duce la sfârșit dieta cu mere, aveți nevoie de o voință puternică. Cei care sunt nesiguri cu privire la respectarea regulilor exacte ale dietei cu mere, vor combina merele cu iaurt, morcovi, fulgi de ovăz și legume verzi sau vor micșora durata dietei. Totuși, în urma acestei diete veți observa îmbunătățiri rapide.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment