Dieta cu kiwi – Sigur şi rapid

kiwi, dietă cu kiwi

Cum slăbeşti cu kiwi

Kiwi este un fruct originar din China şi reprezintă o explozie de beneficii pentru organismul nostru. Lista de vitamine şi antioxidanţi găsiţi în acest fruct micuţ poate continua la nesfârşit. În compoziţia lui găsim vitaminele A, B2, B3, C şi E care sporesc şi menţin sănătatea corpului nostru, prin faptul că întăresc sistemul imunitar şi nervos, ajută vederea şi neutralizează radicalii liberi, astfel reducând riscul apariţiei cancerului. În plus, conţine minerale precum potasiu, zinc,cupru şi magneziu care reglează circulaţia sângelui, menţinând tensiunea la un nivel favorabil şi evitând situaţia unui atac de cord. Kiwi încetineşte îmbătrânirea corpului nostru, îl hidratează intens şi îl detoxifică. Fibrele alimentare existente în compoziţia lui curăţă colonul şi sporeşte buna funcţionare a tranzitului intestinal.

Deci, iată câte motive ai să consumi kiwi cât mai des. Ceea ce este şi mai benefic este rezultatul pe care îl obţii dacă alegi să-l introduci  în dieta ta pentru slabit. Dieta cu kiwi este una din cele mai recomandate dacă vrei rezultate sigure şi imediate atunci când vrei să scazi în greutate. Iată cum poţi slăbi cu kiwi.

kiwi, dietă cu kiwi

Dacă nu ai mai ţinut până acum diete pentru slăbit, este bine să nu începi cu una drastică. O dietă uşoară cu kiwi pentru slăbit poate constă în:

Mic dejun: un ou fiert alături de două felii subţiri de brânză nesărată şi degresată. La sfârşit, spală două kiwi şi fie le tai pe jumate şi le mănânci din interior cu linguriţa, fie le cureţi uşor cu cuţitul coaja tare şi le tai felii. Ulterior, mai spală 5 kiwi pentru a le lua cu tine la serviciu pentru pauza de prânz şi gustarea dintre mese.

Gustarea dintre mic dejun şi prânz: 3 kiwi

Prânz: salată de brocoli sau conopidă gătite în abur alături de 200 de grame peşte fiert, plus 2 kiwi

Dacă până la cină simţi că îţi este foame, poţi să bei un pahar de fructe kiwi.

Cină: 200-250 de grame pui fiert cu o salată verde, mărar şi lămâie, un ceai diuretic neîndulcit şi 1-2 kiwi

O altă variantă de dietă cu kiwi şi puţin mai drastică, poate fi:

Mic dejun: un ou fiert sau un iaurt , plus 3 kiwi

Gustare între mese: 2 kiwi

Prânz: Supă cremă de legume cu o felie de pâine din grâu prăjită

Gustare: 3 kiwi

Cină: 300 de grame de peşte sau pui fiert cu castraveţi şi mărar, sau orez fiert cu legume şi un ceai fierbine de plante.

Regula de bază în această dietă este să consumi numai kiwi când vine vorba de gustări şi chiar poţi înlocui una din mesele principale cu porţii bogată din acest fruct. Poţi schimba felul de mâncare cu altceva, după preferinţe, dar să nu depăşească mai mult de 500 de calorii. Încearcă să nu exagerezi pe termen lung consumul de kiwi căci poate avea şi efecte secundare, ca orice aliment folosit în exces. Kiwi este un fruct ideal când vine vorba de slăbit datorită numărului redus de calorii ( 60 de calorii la 100 de grame) dar şi numărului mare de fibre şi vitamine. Ii se potriveşte de minune expresia „esenţele tari se ţin în sticluţe mici”. Acesta poate reduce nivelul colesterolului din organism, hidratează şi dă un restart corpului nostru. Cu ajutorul dietei cu kiwi şi sportului, poţi slăbi până la 3 kg pe săptămână, desigur în funcţie metabolismul şi voinţa fiecărei persoane în parte.

Sursă foto: www.wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment