Dezamagirea – ce faci cu dezamagirea?

Dezamagirea – ce faci cu dezamagirea?

Dezamagirea apare atunci cand toate asteptarile iti sunt inselate si cand iti pierzi orice speranta.

Ei bine, ce faci atunci cand ai asteptari de la oameni pe care ii iubesti si acestia nu fac decat sa te dezamageasca? Este probabil unul dintre cele mai urate sentimente pe care le poti simti. Din pacate, legea naturii ne cam face sa uitam sa spunem „te iubesc” la momentul potrivit.

Paradoxal, cand nu avem relatia perfecta, ne dorim cu ardoare acele clipe cand totul pare sa fie numai pentru cei doi, dar de cele mai multe ori, cand astfel de momente sunt atinse, parca tot nu exista multumire.

Si pentru ca oamenii sunt egoisti prin natura, comit greseli. Greseli pe care in scurt timp cu totii le regreta.

Dar ce faci cand ajungi sa fii ranit? Cand cel sau cea care a facut-o, spune ca-i pare rau si ca te vrea inapoi? Mai poti trece peste? Mai poate fi la fel? Cu siguranta, ca nu. E adevarat, putem ierta, insa nimeni nu uita. Si atunci cum ar trebui sa alegi? Cu ratiunea sau cu inima?

Inima se pare ca este cel mai slab organ al omului sau mai bine spus, cel mai naiv. Teorii stim cu totii, stim ce ar trebui sa facem si ce nu, stim cand se merita sa mai faci ceva si cand nu. Probabil ca de cele mai multe ori, alegem cu inima, alegem sa suferim in continuare pana cand organul nostru cel slab cedeaza si intervine minunata Ratiune..

Daca ai persoane langa tine pe care le iubesti, spune-le si arata-le asta de fiecare data cand ai ocazia. Nu astepta sa pierzi si sa-ti para rau pentru ceea ce nu ai facut.

Tu ce faci cand esti dezamagit? Ierti si o iei de la capat sau spui pas?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment