Destinații turistice pentru iubitorii de vulcani – Află care sunt cei mai frumoși vulcani din lume

Destinații turistice pentru iubitorii de vulcani – Află care sunt cei mai frumoși vulcani din lume

Pentru mine este puțin exagerat să spun vulcani frumoși, însă am aflat că există și persoane care le apreciază, mai ales pentru spectacolul oferit de lava încinsă.

Iată ce țări poți vizita dacă ești iubitor de senzații tari:

1. Costa Rica: în Costa Rica poți vizita vulcanul Irazu și la cel mai spectaculos lac verde situat chiar în inima junglei.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Islanda: este o insulă formată în urma erupțiilor vulcanice subacvatice. The Iceland’s highlands îți poate oferi o priveliște de vis, cu gheizere, ghețari și în același timp deșert.

 

 

 

 

 

 

 

3. Hawaii: dincolo de reputația sa ca fiind o insulă paradisiacă, ceea ce îl face o destinație ideală pentru mulți, Hawaii este un fel de Mecca pentru iubitorii de vulcani. Vulcanul Kilauea situat pe Big Island este cel mai activ vulcan de pe planetă, oferind un peisaj unic atunci când lava se revarsă în mare.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment