Despre

Beautytips nu este doar un simplu website despre lifestyle feminin. În urmă cu 8 ani, când a luat naștere acest proiect, am învățat că frumusețea înseamnă mai mult decât tendințe. Frumusețea nu se rezumă doar la cum să porți o haină sau care e machiajul potrivit.

Am învățat că a fi un om frumos înseamnă să te descoperi pe tine, să împărtășești ceea ce ai învățat, să oferi necondiționat, să inspiri și să motivezi. Îmi poți citi gândurile în secțiunea Monolog. Sunt cuvinte în care cred, cuvinte prin care caut să te inspir atunci când simți nevoia. Pentru mine asta înseamnă o comunitate în adevăratul sens al cuvântului: să găsești informațiile și sursa de motivație necesară în fiecare zi.

Beautytips.ro nu este un site destinat numai femeilor. E adevărat, sunt cuvinte scrise de mine, dar vezi tu, cum ai putea cunoaște femeia mai bine dacă nu așa? Cum ai putea afla ce gândește o femeie despre bărbați?

Dacă ai ajuns aici, dă-mi voie să-ți spun „Bine ai venit!”. Nu e comunitate foarte mare, dar suntem uniți și mișto.

BeautyTips folosește conținut propriu, dar și din alte surse publice. Dacă ești posesorul unei fotografii sau a unui videoclip, nu ezita să ne contactezi pentru a pune un link către site-ul tău sau pentru a șterge imaginea.

Articolele din Beauty Tips nu se preiau decât cu acordul nostru, se publică cel mult două paragrafe, folosind apoi link-ul către articolul sursă. Pentru mai multe informații despre Copyright, poți accesa site-ul oficial DMCA.

Pentru orice alte informații, sugestii sau reclamații, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail [email protected].

Gânduri bune!
Cosmina

Leave Your Comment