Despre transplantul de par – Afla tot ce trebuie sa stii despre transplantul de par

Despre transplantul de par – Afla tot ce trebuie sa stii despre transplantul de par

Transplantul de par este o metoda adoptata de persoanele care au incercat tratamente fara rezultat sau care nu au rabdare sa urmeze un tratament corespunzator. Este un tratament inovativ al alopeciei, insa trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte.

Cui se adreseaza transplantul de par?

Transplantul de par nu se adreseaza oricui, fiind necesara o stare de sanatate buna a pacientului. De regula, se recomanda tratamentul pe baza de minoxidil o perioada de timp si numai daca acesta nu da rezultate sa se apeleze la transplantul de par.

Ce tratamente exista?

Cele mai bune tratamente aflate pe piata din Romania sunt cele pe baza de minoxidil in diferite concentratii, dar cu nanozomi, acestia facand penetratia minoxidilului mai adanca.

Costurile sunt ridicate

Transplantul de par este considerat o operatie estetica, motiv pentru care nu veti beneficia de asigurarile de sanatate, prin urmare costurile sunt suportate de pacient integral. Costurile difera in functie de suprafata in cauza, insa chiar si dupa transplantul de par este necesar sa folositi un tratament pe baza de minoxidil pentru a face firele de par sa creasca si sa se mentina.

Ce efecte adverse pot aparea dupa transplantul de par?

Desi, este o operatie estetica, transplantul de par ramane o interventie chirurgicala, de la care pot aparea vanatai, sangerari, infectii, insa raman niste efecte adverse minore.

Care este gradul de satisfactie dupa transplantul de par?

Exista posibilitatea ca parul care a fost transplantat sa cada si sa nu mai creasca, ceea ce poate fi nu numai frustrant pentru pacient, ci poate oferi si un aspect neplacut al parului, devenind foarte neuniform. Parul transplantat nu va avea niciodata aceeasi textura si grosime ca parul crescut natural, insa poate acoperi zonele afectate.

Daca ti-e teama sau costurile unui transplant cu par ti se par mari, noi iti recomandam produsele pentru cresterea si regenerarea parului de la DS Laboratories.

De retinut! Pentru rezultate maxime, un tratament pentru cresterea si regenerarea parului trebuie urmat cel putin pe o perioada de 3 luni, timp in care parul nu va mai  cade si abia in a treia luna vor aparea fire noi, subtiri si uneori fara culoare. Dupa aceasta perioada, trebuie sa continui pana cand firele de par noi se vor maturiza si se vor intari, astfel incat sa nu le pierzi. Este un proces lung, care necesita rabdare.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment