Despre sutien – Cum alegi sutienul potrivit

Despre sutien – Cum alegi sutienul potrivit

Alegerea sutienului se face de multe ori eronat, multe dintre fete alegand sutienele mai mici pentru a parea sanii mai ridicati si mai mari. Un sutien ales gresit poate provoca dureri de spate si lasarea prematura a sanilor.

Cum alegi sutienul potrivit?

Primul pas este sa verifici banda din spate care trebuie sa fie ferma, dar confortabila. Banda din spate nu trebuie sa te stranga, pentru ca iti va afecta forma sanilor si vor capata un aspect inestetic.

Alege sutienele cu baza metalica. Desi, multe femei cred ca este incomoda baza metalica, aceasta asigura de fapt confortul sanilor pentru ca sustin greutatea sanilor.

Nu cumpara un sutien fara sa il probezi. Daca iti doresti sa cumperi un sutien fara sa il probezi, asigura-te ca il cumperi de la o firma de la care ai mai cumparat si stii ca numerele se potrivesc, altfel risti sa te alegi cu un sutien nepotrivit.

Cumpara sutienul care tie iti place si in care te simti bine. Daca te duci cu iubitul tau la cumparaturi si el isi doreste un anume tip de sutien pe care poate il incita, alege unul mai ieftin pe care il poti purta 10-15 minute inainte de a-l da jos. Astfel de sutiene nu sunt recomandate sa le porti toata ziua, pentru ca nu sunt comode.

Nu te zgarci cand iti cumperi sutienul. Gandeste-te ca il porti toata ziua si merita sa platesti mai mult pe un sutien de calitate, dintr-un material care sa nu te irite sau sa fie incomod.

Tu cum iti alegi sutienul?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment