Despre statusul relatiei – Afla cum ar trebui sa ai statusul pe Facebook

Despre statusul relatiei – Afla cum ar trebui sa ai statusul pe Facebook

Facebook este o prostie utila pentru unii, pentru altii este un fel de podium virtual, unde fiecare defileaza cum si cu ce poate. Cu toate astea nu inteleg un lucru: statusul relatiei!

Facebook are cateva butoane pentru acest status, dintre care ai posibilitatea sa nu pui nimic sau alegi fie „Single”, „In a relationship”, „In a relationship with” (sa fie mai clar pentru cei care atenteaza la partenerul tau), fie „It’s complicated”. Acum sa explicam in ordinea de mai sus ce inseamna fiecare, ca poate nu toti cunoastem limba engleza: „Singur”, „Intr-o relatie”, „Intr-o relatie cu”.. si ultimul status „Este complicat”. Cum vine asta relatie in stadiul de „complicat”? Ori ai o relatie, ori nu. Si daca este o relatie atat de complicata, de ce ti-ai dori sa stie toata lumea?

Ma gandesc ca o relatie complicata poate fi una care nu prea este posibila sau se lasa cu batai, cu toate astea eu ajung la concluzia ca tot o relatie se numeste, fie buna sau rea.

Deci, mai pe scurt, daca alegi „Este complicat” inseamna ca accepti ca de fapt esti intr-o relatie, dar lasi o portita deschisa pentru posibili pretendenti? Carora sa le spui cat de complicata este relatia ta si cat ti-ai dori sa iesi din ea, dar de fapt este complicat?

Sa fim seriosi!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment