Despre schimbări – Tu ești în stare să faci schimbări reale în viața ta?

Despre schimbări – Tu ești în stare să faci schimbări reale în viața ta?

Câți dintre voi ați spus cel puțin o dată-n viață că vă doriți o schimbare? Câți dintre voi vă doriți salarii duble, un corp mai frumos sau un stil de viață diferit? Probabil că majoritatea.

Ei bine, a vă dori și a face sunt lucruri diferite. Este ușor să-ți dorești, să visezi, să pronunți cuvântul schimbare, dar efortul pe care îl implică schimbarea? Câți dintre voi vi-l asumați? Asta se numește rezistență la schimbare.

Persoanele rezistente la schimbare își doresc de fapt doar efectele frumoase ale schimbării. Pentru că rezultatele se văd doar după muncă asiduă.

Ne place ideea de a arăta bine, dar nu facem nimic pentru asta. Ne plac oamenii care  se duc la sală, care ies din casă mereu aranjați, îi invidiem, însă câți sunt în stare să renunțe la platourile de prăjituri pentru o oră în sala de fitness?

Ne place ideea de a trăi într-o țară civilizată, dar câți sunt în stare să-și arunce gunoiul într-un coș și nu pe stradă? Câți dintre voi vă doriți schimbări, dar votați același politician doar pentru că îl cunoașteți?

Ne place ideea de a avea o mașină scumpă, o casă frumoasă și un job pe măsură, dar ce faceți în privința asta? Câți dintre voi rămâneți în același birou, cu același salariu mediocru doar pentru că v-ați obișnuit în zona voastră de confort?

Schimbarea nu înseamnă siguranță și nouă ne plac activitățile sigure. Schimbarea nu înseamnă rutină.

SchimbariNe place ideea de a avea o relație frumoasă, dar câți dintre voi rămân într-o relație nesatisfăcătoare, doar pentru că nu există alta care să o înlocuiască? Sau câți se tem pentru că nu știu cum va fi viața de unul singur? Un lucru este cert: adevăratele schimbări le faci de unul singur. Cu cât vei fi înconjurat de mai mulți oameni, cu atât vei rămâne blocat în stadiul de a vrea.

 Cu cât vei avea mai multe incertitudini, cu atât schimbările nu se vor produce în viața ta. Așa că, atunci când vei mai spune că vrei o schimbare, gândește-te dacă nu cumva te minți singur. Și nu uita, schimbările sunt bune.

Tu de câte ori ai spus că vrei o schimbare? Și de câte ori ai ajuns în stadiul în care să poți spune sincer că ai făcut o schimbare majoră în viața ta?

Dacă ți-a plăcut acest articol, te aștept să ne împrietenim și pe Facebook. Click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment