Despre sarut – Invata pas cu pas sa te saruti

Despre sarut – Invata pas cu pas sa te saruti

Primul sarut este important in viata fiecarui adolescent, motiv pentru care poate da unele batai de cap. Sarutul poate fi executat in mai multe feluri, incepand cu cel simplu in care doar va atingeti buzele, pana la cel frantuzesc cand folositi si limba.

Este foarte important sa incepi cu un sarut usor, nu foarte apasat. In felul acesta iti vei incita partenerul, care nu stie ce va urma. Atunci cand simti ca se incinge atmosfera poti incerca sa explorezi imprejurimile cu limba. Acest sarut se numeste sarut frantuzesc.  Mecanismul este acelasi, insa fiecare persoana are stilul propriu si exista posibilitatea sa nu-ti placa de la prima incercare. Tu trebuie doar sa iti apleci putin capul, intredeschizi buzele si strecori limba printre buzele intredeschise ale partenerului ( incearca sa o tii relaxata, pentru ca risti sa iti obosesti partenerul).

Inainte de sarut, trebuie sa tii cont de igiena ta orala. Evita sa consumi alimente care miros (ceapa, usturoi – ele persista chiar pana a doua zi), dar mai ales ai grija sa te speli pe dinti sau mesteca o guma.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment