Despre renunțări – Când e timpul să renunți la persoanele toxice din viața ta

Despre renunțări – Când e timpul să renunți la persoanele toxice din viața ta

A renunța„.. probabil că este un articol dificil de abordat pentru mine, dintr-un motiv relativ simplu: îmi place să cred că sunt o luptătoare și că reușesc să obțin tot ce îmi doresc. Însă nu pot să nu mă întreb dacă a renunța la ceva sau cineva toxic mie nu cumva înseamnă că sunt puternică?

Sunt situații sau momente când poate ți se cere să renunți, trebuie sau pur și simplu e mai bine să renunți. Cred că există o limitare delicată între renunțare și perseverență, dar sunt sigură că și voi, la fel ca și mine, aveți capacitatea să faceți diferența între ceea ce vă face rău și ceea ce vă bucură.

Văd în fiecare zi oameni care nu se potrivesc și totuși continuă să rămână împreună, până când unul dintre ei își va da seama și va fugi mâncând pământul, dar celălalt se va agăța de tot ce poate în speranța că va recupera tot ce a pierdut. Cum va face asta? Probabil făcând diferite lucruri stranii, pentru că frustrările pot deveni mai puternice decât propriul control.

Disperarea că nu poți avea pe cineva sau că pierzi totul te poate transforma și te transformă într-un om urât dacă nu ești suficient de puternic. Nu pot să nu mă întreb dacă tu poți renunța la lucrurile sau persoanele care îți fac rău, dar care te aduc în stadiul de a te numi fanatic sau obsedat.

Am observat de-a lungul timpului sau a experienței mele că momentul în care conștientizezi că ai o problemă este critic. Ai posibilitatea să te minți singur și să te agăți de o idee sau poți avea o doză de inteligență și maturitate să spui stop.

Aș vrea să subliniez că oamenii toxici nu sunt doar cei care au o relație, oameni toxici pot fi și prietenii tăi care te pot influența într-un mod negativ, colegii tăi care poate nu au aceleași ambiții ca tine sau poate chiar părinții tăi care nu te înțeleg sau te obligă să faci lucruri pe care tu nu le vrei. Ei bine, învață să pui pauză și ia-o de la capăt.

Sunt câteva lucruri de care vă propun să țineți cont:

Învață că meriți mai mult decât o relație second-hand sau cu multiple carențe.

Nu renunța să visezi la iubirea absolută.

Oferă o șansă, nu două sau mai multe.

Învață să nu-ți fie frică de necunoscut și să o iei de la capăt.

Nu accepta compromisuri care te fac nefericit și nici jumătăți de măsură.

Eu iubesc perseverența, dar uneori renunțarea te face să te simți liber.

Tu știi când să renunți?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment