Despre relatii – Ce nu ai voie sa faci intr-o relatie

Despre relatii – Ce nu ai voie sa faci intr-o relatie

Cand spunem ce nu ai voie sa faci intr-o relatie ne referim strict la o relatie cu sentimente la mijloc. Ei bine, primele luni de relatie pot fi cele mai frumoase luni din viata ta, insa cu trecerea timpului incepi sa vezi lucruri, poate marunte, care te deranjeaza. Din pacate, dragostea nemuritoare presupune mult efort si rabdare din partea fiecaruia.

Dupa o perioada exista posibilitatea sa simti ca vrei doar sa fugi si sa nu-ti mai bati capul cu nimic. Cu siguranta ca e o concluzie pripita si gandita sub influenta unor fapte/vorbe. Este bine sa iti inveti partenerul si sa-i acorzi timpul necesar, sa stii cand sa il lasi singur sau cand si ce sa vorbesti.

Daca tu vezi o greseala si ai argument pentru aceasta, incearca sa nu ridici tonul si cu atat mai putin sa incerci sa iti acaparezi partenerul. Daca te iubeste nu inseamna ca trebuie sa iti suporte si comportamentul badaran. Oamenii sunt diferiti, cu reactii diferite. Este normal ca fiecare dintre noi sa avem un anumit tip de reactii, insa dragoste si viata in doi presupune si un soi de compromis.

Un alt aspect important, nu lua vreo decizie cand esti nervos/a, pentru ca atunci cand vei fi mai lucid este posibil sa-ti para rau.

Oamenii sunt egoisti intr-un fel sau altul. Cand alegi viata in doi, egoismul nu-si mai are rostul. Cand il iubesti pe celalalt nu vei avea niciodata atat sange, incat sa il faci sa sufere.

Relatiile se pastreaza greu, insa nu e imposibil daca acorzi atentie si partenerului tau. Si tine minte ca o relatie e o calatorie in doi de cursa lung.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment