Despre relatii – Afla care sunt cele 5 stadii de evolutie a relatiei tale

Despre relatii – Afla care sunt cele 5 stadii de evolutie a relatiei tale

Conform autorului bestseller-ului „Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus” exista cateva etape prin care o relatie sanatoasa trebuie sa treaca.

Cum ia nastere o relatie?

1. Atractia: este primul lucru care se intampla atunci cand exista posibilitatea de infiripare a unei noi relatii.

2. Incertitudinea: pana sa ajungeti in stadiul de a fi siguri unul pe celalalt amandoi aveti intrebari. Ce se intreaba el: Sunt eu potrivit pentru ea? Oare ii simt lipsa cand nu e langa mine? Vreau sa o fac fericita? Ce se intreaba ea: Oare ma mai suna? Oare o sa dispara? Cu ce am gresit? Daca mai are pe cineva? Fac suficient de multe pentru el?

3. Exclusivitatea: dupa ce ai trecut de cele doua etape anterioare, incepi sa te bucuri de roade. Amandoi sunteti lamuriti cu privire la sentimentele voastre, insa atentie totusi, persoanele se pot schimba oricand.

4. Intimitatea: este un proces lung si greu de parcurs, insa odata castigata, batalia este de partea voastra.

5. Logodna: este doar stadiul anterior celui mai greu de atins, insa voi stiti cel mai bine ce fel de relatie aveti si daca este cazul sa se ajunga in ultima etapa.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment