Despre prietenie – Există sau nu prietenie cu adevărat?

Despre prietenie – Există sau nu prietenie cu adevărat?

Ce este prietenia?

Prietenia este un sentiment de simpatie, stimă, respect, de atașament reciproc ce leagă două persoane, dar oare care sunt limitele acestei prietenii? Se rezumă ea doar la „parteneri de distracție” sau chiar există acea prietenie sinceră și necondiționată? Printre atâtea interese și frustrări se pare că este greu să ai prieteni pe care te poți baza oricând..

Personal, cred că prietenii adevărați sunt cei care nu dau înapoi să vină să te ajute în miez de noapte dacă ai o problemă, cei care nu se ascund după deget și au curajul să îți spună dacă îi deranjează ceva, dar și cei care știu să ierte – în fond, chiar și prietenii mai fac greșeli.

Prietenie adevărată este atunci când îi spui celuilalt unde greșește, când te bucuri de fericirea și împlinirile lui, când suferi alături de el.

Nu te numești prieten adevărat când ești invidios pe fericirea celuilalt și nici atunci când te folosești de încrederea pe care a avut-o în tine, pentru a-i face rău!

Mi-e greu să cred că mai există prietenie adevărată (dacă a existat vreodată) în astfel de zile cu atâtea lipsuri, însă îmi place să cred că oamenii potriviți, apar la momentul potrivit!

Tu ești un prieten adevărat?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment