Despre parfum – Cum pulverizezi parfumul corect

Despre parfum – Cum pulverizezi parfumul corect

Exista cateva reguli esentiale pentru pulverizarea parfumului intr-un mod corect. In mod obisnuit, parfumul se pulverizeaza dupa ureche si la incheietura mainii, insa fara a le atinge intre ele.

Daca vrei sa te bucuri de parfumul tau pentru o perioada mai indelungata, ai nevoie doar de cateva trucuri. Parfumul pulverizat in exces este de prost gust, mai ales daca este unul puternic.

1. Foloseste toata gama parfumului: gel de dus, lotiune de corp si parfumul. Ai mare grija, ca toate produsele sa fie aceleasi ca si parfumul, altfel risti sa combini aromele.

2. Cand nu-ti mai simti parfumul, poti pulveriza fie pe un accesoriu (esarfa) sau pe varfurile parului, insa la o distanta de cel putin 10 cm.

3. Un plus de senzualitate : vara poti pulveriza parfumul preferat in spatele genunchilor.

4. Lotiunile si crema de fata: de regula, o piele mai grasa retine pentru mai mult timp aroma parfumului, insa daca nu ai exces de sebuum poti folosi un truc, lotiunea de corp si crema de fata. Aplica inainte de parfum lotiunea de corp pe decolteu si crema de fata pe gat, asteapta 5-10 minute si apoi poti pulveriza parfumul.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

  1. Reply
    nana

    Parfumul pulverizat in mod frecvent pe par ii dauneaza acestuia din urma deoarece contine o cantitate destul de mare de alcool. Iar varfurile sunt si asa mai damaged decat restul firului de par..

Leave Your Comment