Despre oamenii care se plang – Cine si ce sunt ei de fapt

Despre oamenii care se plang – Cine si ce sunt ei de fapt

Exista persoane nemultumite de viata lor, de regula care sunt si frustrate. Astfel de personaje le intalnesti la tot pasul, in mod deosebit la locul de munca, unde apar frustrarile profesionale.

Persoanele de genul acesta se vor plange mereu ca sunt prea valoroase pentru a face ceva, ca merita mai mult, ca au o intelingenta aparte, insa nu vor reusi niciodata sa evolueze profesional si de cele mai multe ori nici macar personal.

Vor spune intotdeauna ca X si Y au reusit sa atinga succesul prin alte metode si nicidecum pe propriile cunostinte. Sunt oameni toxici care te vor influenta negativ.

In mod normal, ar trebui sa te feresti de astfel de personaje, desi uneori conjunctura te va obliga sa stai in preajma lor.
Cei care se plang si nu-si iau viata in piept ajung sa faca diferite compromisuri personale si profesionale, se imbolnavesc de gastrita pe sistem nervos, se vor enerva chiar si din cele mai minore motive, insa chiar si atunci cand este vina lor, vor invinui pe altii. Din pacate, persoanele care se confrunta cu astfel de probleme ajung sa faca atac cerebral sau alte boli in stransa legatura cu stresul.

Tu ce fel de persoana esti?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment